Popular Posts

Sunday 2 November 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΙΓΜΗ !!!

Σ' αυτή την Ζωή που κάθε αξία είναι φευγαλέα, που καμία υπόσχεσης δεν είναι στερεά και αμετακίνητη, αλλά όλες σχεδόν οι υποσχέσεις που δίνουμε και μας δίνουν είναι ληξιπρόθεσμες, η ΑΓΑΠΗ  και το ΕΛΕΟΣ του Χριστού είναι ΑΙΩΝΙΑ, και ΠΟΤΕ δεν μας αφήνει, ούτε ακόμα κι'όταν θα είμαστε ανήμποροι, τότε διαπιστώνομε ότι στην ανημποριά μας ο Χριστός είναι αυτός που μας στηρίζει, στερεώνει και ΕΛΠΙΔΑ και ΘΑΡΡΟΣ στην καρδιά μας βάζει !!! 
Η Υπόσχεσης του Κυρίου μας " Δεν θα σ'αφήσω ούτε θα σ'εγκαταλείψω" (Εβρ. 13:5) δεν είναι  μόνο για τον καρποφόρο  Χριστιανό, άλλα για κάθε Πιστό, και ιδίως για τον κουρασμένο/η, τον  ανήμπορο που έπαθε ΑΛΣΑΪΜΕΡΣ, Πλάκα σκληρύνσεως, που έχει χάσει τα λογικά του, την μνήμη του, την δυναμικότητα και είναι ολομόναχος/η σ ένα οίκο ευγηρίας και τίποτε  πια δεν μπορεί να προσφέρει, Τότε του Κυρίου μας  η ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΘΑΛΠΩΡΗ είναι  ακόμα πιο δυνατή!

Είμαι Αυτός που Είμαι, ο ΕΙΜΙ λέει ο Κύριος ο Ποιητής του Ουρανού και της γης. Δεν θα μοιραστώ την δόξα μου με κανέναν !!! 
Φίλε μου και φίλη μου, όποιο και αν είναι το ατύχημα  που άγχος και ανησυχία σου προξενεί φερτό με προσευχή στον Χριστό.(Α.Πέτρου 5:7) Φίλε/η μου αν πότε σου ανησυχήσεις, αν ποτέ σου από ατυχίες πλημμυρίσεις, όσο ποιο γρήγορα στον Χριστό γυρίσεις τόσο ποιο γρήγορα από τους φόβους σου θα απελευθερωθείς ! Είναι ο μόνος που μπορεί από κάθε φόβο σου να σ' απαλλάξει και ειρήνη και ασφάλεια να βάλλει στην καρδιά σου, οτι όλα θα πάνε καλά. 
"Κύριε Ιησού Χριστέ είμαι έτοιμος και πρόθυμος να σε υπακούσω, και να σ' ακολουθήσω." Είναι η προσευχή που θα συμφιλιώσει το απολωλός, τον χαμένο που μακριά από τον Χριστό προχωρούσε. 

Γιατί παιδί μου αψηφάς 
και στον Χριστό αμέσως  δεν γυρνάς ; 
Ελπίδα και ΧΑΡΑ να σου δώσει 
και την καρδιά σου να σου στερεώσει
 ; 
Από μονός/η σου αδελφέ/η μου θα αποκάμεις αλλά αν επιστρέψεις στον Χριστό Χαρά και ΓΑΛΗΝΗ θα γεμίσεις! Όσοι στον Χριστό επιστρέφουν ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΤΕΡΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΪΤΟΥ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ, ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΣΤΑΙΝΟΥΝ! (Ησαΐας 40;31) 
 EΙΜΑΙ Αυτός που ΕΙΜΑΙ λέει ο Κύριος, Θα αποκαταστήσω και θα δώσω  ειρήνη σ 'αυτόν που επιστρέφει σε μένα.

"Επιθυμία μου είναι να είμαι με την ομάδα των ΣΩΣΜΕΝΩΝ", αυτών που ο Κύριος εξαγόρασε με το ίδιο του το αίμα !(Αποκ 5:9) Αν αυτό είναι το αίτημα της καρδιάς σου τότε επέστρεψε στον Χριστό

Στην Ζωή αυτή που τίποτε δεν είναι σταθερό 
Η βεβαιότητα μου είναι στον Χριστό, 
που σιγουριά και Ελπίδα μου δίνει 
ότι όταν αποκοιμηθώ 
στην αγκαλιά του θα βρεθώ !!  
      
 
Χριστέ μου σ' αγαπώ, είμαι δικός σου. 
Στέλιος  Σημ. Αδελφέ μου, την ίδια ΕΛΠΙΔΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ δίνει ο Χριστός στον καθένα και κάθε μια που επιστρέφει σ'Αυτόν !

1 comment:

  1. Φιλοι μου αν κανεις απο εσας δεν ειναι τελείως πεπεισμένος οτι ΑΣΑΛΕΥΤΗ και ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ειναι η Αγαπη του ΚΥΡΙΟΥ μας προς τα ΠΙΣΤΑ του παιδια ας διαβάσει την όγδοη επιστολή προς τους Ρωμαίους εδαφια 31 εως 39.
    << 35.Ποιος θα μας χωρίσει από την αγάπη τού Χριστού; Θλίψη ή στενοχώρια ή διωγμός ή πείνα ή γυμνότητα ή κίνδυνος ή μάχαιρα; 36 (Καθώς είναι γραμμένο: «Ότι για χάρη σου θανατωνόμαστε όλη την ημέρα• λογαριαστήκαμε σαν πρόβατα για σφαγή»). 37 Σε όλα αυτά, όμως, υπερνικούμε, διαμέσου εκείνου που μας αγάπησε. 38 Επειδή, είμαι πεπεισμένος ότι, ούτε θάνατος ούτε ζωή ούτε άγγελοι ούτε αρχές ούτε δυνάμεις ούτε παρόντα ούτε μέλλοντα 39 ούτε ύψωμα ούτε βάθος ούτε κάποια άλλη κτίση, θα μπορέσει να μας χωρίσει από την αγάπη τού Θεού, η οποία υπάρχει στον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας.>>(Ρωμ 8:35-39) Αμην !!!

    ReplyDelete