Popular Posts

Saturday 15 November 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ;

Όταν ποτέ σου δεν μπορείς τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς είναι παράνοια να πιστεύεις οτι στην βασιλεία του θα μπεις !  Και αν ο αμαρτωλός ποτέ του δεν καταδέχεται τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί, δεν έχει ανάγκη να εξομολογείται και να μεταλαμβάνει γιατί τίποτε δεν μπορεί να σβήσει την προσβολή ότι αρνείται τον  Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί ! «Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την οποια ΑΞΙΑ θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον Γιο του Θεού και θεώρησε το αιμα του <την ΘΥΣΙΑ του> όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων.... και φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της χάρης>>(Εβραίους 10;29 Αν ήταν η εξομολόγησης και η κοινωνία να απαλλάσσει τον αμαρτωλό από την εξάρτηση από τον Χριστό,  < από την επιταγή τον εαυτό του ν' απαρνηθεί και να τον ΧΡΙΣΤΟ να ακολουθεί>  τότε ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ θα ηταν ο Χριστός και όλοι οι αδιάφοροι αμαρτωλοί στον παράδεισο θα μπουν! Αμ δεν είναι έτσι γιατί κανένας που τον Χριστό Υποτιμά στην Βασιλεία του δεν θα μπει αλλά μακριά του θα  χαθεί.

TA EΞΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
1) Δεν χρειάζεται τον Ιησού Χριστό να αγαπώ.
 2) Δεν χρειάζεται τον Ιησού Χριστό να τον τιμώ και να τον ακολουθώ 
3) Δεν χρειάζεται το Εγώ μου, την Εγωιστια  μου να απαρνηθω. 
4) Δεν χρειάζεται στον Χριστό να αγκιστρωθώ γιατί μέσω άλλων θα σωθώ! 
5) Δεν χρειάζεται απο τον Χριστό να εξαρτηθώ και Σωτήρα μου να τον δεχτώ γιατί μέσω των μυστηρίων θα σωθώ ! 
6) Δεν χρειάζεται να μετανοήσω και από τον Χριστό Συγχώρεση και ΕΛΕΟΣ  να ζητήσω γιατι η Εκκλησία μου θα με σώσει !

Φίλε, αν αρνείσαι τον σπλαχνικό Χριστό να τον εμπιστευτείς (Ματ 11:28, Αποκ 3:20) και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, η άρνησης σου μεταφράζεται "ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ Σ'ΑΓΑΠΗΣΑ" και μακριά του χαθείς επειδή τον απέκλεισες από την καρδιά σου! 
Σου εύχομαι στον βράχο και Πηγή της Αιωνίου Ζωής στον Χριστό χωρίς δισταγμό να δοθείς και στην ευλογία του να μπεις. Αμήν! 
"Χριστέ μου συγχώρησε με, που το κάλεσμα σου αγνοούσα. Πίστευα οτι απο άλλη πόρτα θα έμπαινα στον Παράδεισο, ήμουν τυφλός/η ξεγελασμένος/η αμαρτωλός/η. Κύριε μου μετανοώ και το ΕΛΕΟΣ σου και την χάρη σου ζητώ, Είμαι δικός/ια σου ελα και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου"
Είναι  μια προσευχή αφιερώσεως που ο Κύριος θα τιμήσει και την Ευλογία του θα σου χαρίσει !

No comments:

Post a Comment