Popular Posts

Monday 10 November 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

Που αντι να ασπασθούν τα λόγια του Αποστόλου Πέτρου που παροτρύνει στους πιστούς να μην φοβηθούν απ' αυτούς που τους απειλούν αλλά να ειναι ΠΑΝΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ  Ν΄ ΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ  Σ' ΟΠΟΙΟΝ τους ζητήσει τον λόγο για την ΕΛΠΙΔΑ που ΕΧΟΥΝ με ευγένεια και σεβασμό(Α.Πέτρου 3:15) αυτοί αντιθέτως όχι μόνο δεν απαντούν με ευγένεια και σεβασμό αλλα ΑΠΕΙΛΟΥΝ τους Θεμελιωμένους στην ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου με τον νομό περί προσηλυτισμού !!!

Είναι  φυσιολογικοτατο εκείνοι που δεν ειναι στερεωμένοι στην αλήθεια του Ευαγγελίου,  να ΘΕΛΟΥΝ να ΦΙΜΩΣΟΥΝ την αλήθεια και να ΑΠΕΙΛΟΥΝ με   σκοταδιστικούς νόμους όπως τον ΝΟΜΟ περι Προσηλυτισμού αυτούς που ειναι ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟΙ στην ακατανίκητη ΑΛΗΘΕΙΑ των λόγων του Χριστού ! 

Φίλο, οι γνήσιοι Χριστιανοί, αυτοί που ειναι θεμελιωμένοι στην αλήθεια του Ευαγγελίου, καλωσορίζουν καθε θεολογική συζήτηση γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ  Π Α Ν Τ Α ΝΙΚΑ ! 
Αυτοί που  θέλουν να βάλουν ΦΙΜΩΤΡΟ στην ΑΛΗΘΕΙΑ προβάλλοντας το ξόανο του νόμου περί προσηλυτισμού είναι αυτοί που γνωρίζουν οτι η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν είναι στο Πλευρό τους και οτι οι ιδιοι είναι ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ !!! 
Φίλο μου, τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι ΠΝΕΥΜΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ, και καμία φοβέρα, και κανένας σκοταδιστικός νόμος δεν θα μπορέσει να κρατήσει Αιχμάλωτους αυτούς που τον Θεο αγαπούν και την ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ !!! 

No comments:

Post a Comment