Popular Posts

Wednesday 12 November 2014

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΤΙΜΗ Η ΠΙΣΤΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ;

"Εγώ ποτέ μου δεν μπορώ την αλήθεια να παραδεχτώ" λέει ο θρήσκος που έχει πίστη ΚΡΑΤΙΚΗ Εθνική, κληρονομημένη και ΟΧΙ προσωπική και καρδιακή. Λέει αυτός που πάσχει απο θρησκευτική υπεροψία, κι'αυτός που τα λόγια του Χριστού και του Ευαγγελίου δεν τ' αφήνει να του αγγίξουν την καρδιά.  Αυτός που αδιαφορεί αν στον παράδεισο θα μπει αρκεί στον Χριστό να μην χρειαστεί ν'ανοίξει την καρδιά του και σωτήρα του να τον δεχτεί, και επίσης λέει ο καθένας και η καθεμιά που την ζωούλα του αγαπά και για τίποτε άλλο δεν μεριμνά.

Η γνήσια όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ κοστίζει ακόμα και την ίδια μας την Ζωή γιατί «Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος, αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο αλλά χάσει την ψυχή του;» (Μαρκ. 8: 36), ειναι πολυτιμότερη απο όλα τα βασίλεια και τα πλούτη του κόσμου γιατί ο Χριστός για να μας την εξασφαλίσει θυσίασε την ίδια την Ζωή του, και τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαρά που θα πλημμυρίσουν εκείνοι που  εν Ζωή χάρη στην αγάπη τους για τον Χριστό τους υποτίμησαν, τους κακολόγησαν, τους καταδίωξαν αλλά μετά θάνατο στην  ένδοξη παρουσία του αιώνια θα ζουν. Αμήν !
" Θα είμαι πάντα μαζί σου και ποτέ δεν θα σ' αφήσω ούτε θα σ' εγκαταλείψω" λέει ο Κύριος σε κάθε γνήσιο πιστό του παιδί.(Εβραίους 13;5)  " Θα συντρίψω το κεφάλι του φιδιού, κι'ο καθένας που αρνείται Σωτήρα του να με δεχτεί απο τον παράδεισο θα αποκλειστεί" λέει ο Κύριος.
 «Μη γελιέστε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε ομοφυλόφιλοι, ουτε  σοδομίτες ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες ούτε μέθυσοι ούτε κακολόγοι ούτε άρπαγες δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία τού Θεού»(Α.Κορίνθιους 6:9-10) λέει  στην Χριστιανική συναγωγή των Κορινθίων ο Απόστολος Παύλος.
Φίλοι, μονο το αίμα του Χριστού μας καθαρίζει απο κάθε αμαρτία (Α. Ιωάννου 1:7) αλλά όποιος   αρνείται να επιστρέψει στον Συμπονετικό και φιλεύσπλαχνο Χριστό  ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του ζητήσει  στις αμαρτίες του παραμένει !!!
Φίλε, τρέξε στον Παν Άγιο συμπονετικό Χριστό που υπόσχεται στον καθένα που θα έρθει σ' Αυτόν οτι ΠΟΤΕ δεν θα τον αφήσει ούτε θα τον εγκαταλείψει ( Εβρ 13;5) αλλά θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ την Έσχατη ημέρα. (Ιωάννης 6:40) Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment