Popular Posts

Thursday 20 November 2014

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ;

Tα  Πιστά παιδιά του Κυρίου που λάβαμε το ανεκτίμητο δώρο της Σωτηρίας και   κάθε πνευματική ευλογία δια του Χριστού οταν πιστεύσαμε σ' Αυτόν και σφραγιστηκαμε απο το Άγιο πνεύμα τον ΕΓΓΥΗΤΗ της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ μας.(Εφεσιους 1:3- 14), τώρα τι θα κάνουμε μ' αυτή την ανεκτίμητη ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ που ΔΩΡΕΑ ΛΑΒΑΜΕ, τώρα  πια που είμαστε ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ με τον Χριστό ; ( Ρωμαίους 8;17) 

Μήπως θα την θάψουμε, η από ευγνωμοσύνη θα απαρνηθούμε τους εαυτούς μας και τον  Κύριο και Σωτήρα μας Χριστό θα τον υπηρετήσουμε;    

Αδελφέ μου δεν θα γνωρίσει η καρδιά μου/σου, η  καρδιά σου μεγαλύτερη χαρά και ευλογία παρα όταν του καταλάβω/εις οτι υπηρετώντας τον Κύριο, τους συνανθρώπους μας θα ανθήσει θα καρποφορήσει και σε καθε Ευλογία του Χριστού θα μπει. 
Μονο αν παραμερίσω/εις τον εαυτόν μου/σου και τον Κυριο αποφασίσω/εις  να τον υπηρετήσω/εις θα ζήσω/εις τις ευλογημένες εμπειρίες και σχέδια που ο Κύριος εχει για κάθε πιστό το παιδί. 
"Kυριε Ιησού Χριστέ μου, μην μ'αφήσεις να σπαταλήσω την ζωη μου χωρίς να σε υπηρετήσω." είναι μια προσευχή αφιερώσεως που ο Κύριος θα την απαντήσει σ'εσένα που είσαι έτοιμος τον εαυτό σου να παραμερίσεις και τον Χριστό σ'ολα να τον εμπιστευτείς. 
"Κύριε επιθυμώ να γίνω, αυτός που θέλεις να γίνω υπηρετώντας εσένα και τους αδελφούς μου.Καθοδήγησε με σε παρακαλώ .
Αδέλφια μου, παράδειγμα μας ας ειναι ο Χριστός που ειχε το φρόνημα της αυταπάρνησης και δεν δισταξε να αφήσει την Ουράνια δόξα του να έρθει για μας να σταυρωθει για να πληρώσει στον μαρτυρικό σταυρό τα λύτρα της δικης μας απελευθέρωσης! (Φιλιπ 2:5-8,Α.Πετρου 1:14-19) 

Κρίμα και αχαριστία είναι να εχεις/ω δεχτεί το ανεκτίμητο δώρο της Σωτηρίας, να είσαι/είμαι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Κληρονόμος του Θεου < και όλων των ευλογιών που εχει για τα πιστά του παιδιά> και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ με τον Χριστό (Ρωμαίους 8:17) και να μην είσαι  -είμαι- διατεθειμένος τον  Χριστό να υπηρετήσεις/ω και να γίνεις, -να γίνω-  ευλογία στην κοινωνία, στους συνανθρώπους μας που ειναι τσακισμένοι, πονεμένοι και δεν βρίσκουν ανθρώπους να τους βοηθήσουν και το φορτίο τους να το απαλύνουν ! 
Αμην, Κύριε με την βοήθεια σου να σε υπηρετήσω, και μ' ολη μου την καρδιά και εκείνους που θα βάλεις στον δόμο μου να στηρίξω και να βοηθήσω. Αμην! 
Ας είναι η προσευχή του καθενός που είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ  του Πατρός και του Χριστού !

No comments:

Post a Comment