Popular Posts

Friday 28 November 2014

ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΩ ΤΗΝ ΞΕΡΑΐΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ;

Αν ήταν ο ουρανός να είχε στόμα να μιλάει  
Θα έλεγε ότι αυτή η γενεά  
χωρίς ελπίδα προχωρά, 
και δεν ξέρει σε ποιον να αποτανθεί, 
Ελπίδα Στερεά να βρει !!!
« ΕΛΑΤΕ όλοι όσοι διψάτε, εδώ είναι το δροσερό νερό ! Ακόμα κι όταν χρήματα δεν έχετε, ελάτε, αγόσαστε και φάτε! ΕΛΑΤΕ! Κρασί και γάλα αγοράστε δίχως χρήματα και ΔΙΧΩΣ πληρωμή» Λέει ο Θεός σε κάθε ταλαιπωρημένο και ψυχικά κουρασμένο που αγνοεί που δροσιά ψυχής θα βρει «Ανοίξτε τ'αυτιά σας κι ΕΛΑΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ για να βρείτε Ζωή!»Λέει Ο Κύριος (Ησαΐας 55:1-3) 
«Αν διψάει κάποιος , Σ' ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Όπως το λεει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει σε μένα»(Ιωάννης 7;37) είναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του Ιησού Χριστού σε κάθε απελπισμένο και τσακισμένο από τα κτυπήματα της Ζωής !! 
Αδελφέ/η μου εμπιστευσου τον σπλαχνικό και στοργικό Παν Άγιο και παντοδύναμο Ιησού Χριστό. Αποχώρησε απο τους σκοταδιστές τους πνευματικά νεκρούς που έχουν θρησκεία αλλά καθόλου κοινωνία με τον Κύριο της Ζωής τον Ιησού Χριστό, και άνοιξε την καρδιά σου διάπλατα σ' Αυτόν που με το Άγιο πνεύμα του θα σε γεμίσει και όλες τις ενοχές σου και πόνους σου θα σβήσει. 
Στα σαράντα μου οταν τα κτυπήματα της Ζωής με είχαν τσακίσει, η κόρη μου η μεγάλη μόλις τότε δεκατριών χρονών βρέθηκε με σχιζοφρένεια, και εγώ με στένωση καρδιακής αρτηρίας, γιατί δεν βρήκαμε την αγάπη και υποστήριξη που ελπίζαμε οτι θα βρούμε στον Καναδά στα πεθερικά μου, στον Κύριο έτρεξα, στον σπλαχνικό Χριστό άνοιξα την καρδιά μου, τον κάλεσα και του ζήτησα να έρθει και μείνει μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου !!! 
Με βάπτισε με το Αγιο Πνεύμα του < ΟΧΙ μεσολάβηση η ενέργεια ανθρώπινη> αλλά το δικό του σφράγισμα που δέχεται κάθε κουρασμένος ανάξιος αμαρτωλός που με πίστη επιστρέψει σ' Αυτόν !! 

Άλλαξε η Ζωή μου φίλε/η μου, γνώρισα την Χάρη του, ζω μέσα στην χάρη του, έχω Ελπίδα χάρη στην Χάρη του, και τίποτε ποτέ δεν θα με κουνήσει ούτε έμενα ούτε την οικογένεια απο την Χάρη του. Η Χάρης του Χριστού φίλε/η μου ειναι για κάθε τσακισμένο, κουρασμένο που του ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό σωτήρα του τον δεχτεί! 
Αυτό , εύχομαι και σε σένα,τον  Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ μ όλη σου την καρδία και απο τον Ίδιο από το Άγιο του Πνεύμα να αναγεννηθείς και  ποτάμια ζωντανού νερού να ξεχύνονται από μέσα σου, και όταν τα μάτια σου κλείσεις για τελευταία σου φορά στην μαζί του στον παράδεισο να βρεθείς . Αμάν !!

No comments:

Post a Comment