Popular Posts

Tuesday 25 November 2014

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ, ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΔΩΡΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Ανα τους αιώνες  πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους του, αλλά  μόνο ο Κύριος που θυσιάστηκε για να μας χαρίσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ έχει το δικαίωμα να ζητάει ΔΩΡΕΑ Υπηρεσία !!!
Πως είναι δυνατόν ο Αμνός του Θεού, ο Θεός Ιησούς Χριστός να μην 
έχει το δικαιωμα απ αυτόν που αναγνωρίζει οτι χάρη του ζει, και ὀτι μονο χάρη στην θυσία του στον παράδεισο θα μπει, να ζητάει ΔΩΡΕΑ υπηρεσία ; Ποιος από τους Αποστόλους, η τους γνήσιους Άγιους προτού τον υπηρετήσει  ζήτησε απο τον Κυριο να ενταχθεί σε εθνικό ιερατικό μισθολόγιο ; 
Αλίμονο σ' εκεινους που διάλεξαν τον ιερατικό κλάδο επειδή προσφέρει σιγουριά, καλές αποδοχές, και τα  λεγόμενα τυχερά <που οι φουκαραδες χριστιανοί κατ'αναγκη προσφέρουν>  καλύτερα θα ήταν ΠΟΤΕ τους να μην είχαν διαλέξει να υπηρετήσουν παρα στα βράχια της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του Χριστού να ναυαγήσουν !! 
Από την αρχή της εδραίωσης της Εκκλησίας οι υπηρετούντες τον Κύριο από το ποίμνιο τους που φρόντιζουν και  αγρυπνούν πρέπει να συντηρούνται (A.Τιμοθεου 5;18) και ΟΧΙ από κάποιο  κρατικό εθνικό μισθολόγιο. 

Ο Ποιμένας η ο Ιερέας που δεν είναι διατεθειμένος ΔΩΡΕΑ τον Κύριο του να  υπηρετήσει και την Ζωή του να θυσιάσει γι'Αυτόν και να τον ακολουθεί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟΥ !! 
Εδώ στον Καναδά ειχα την τιμή να γνωρίσω ποιμένες που δουλεύαν σε Ταχυδρομεία σε γραφεία, σε κάθε είδους δουλειές για να εξοικονομήσουν τα προς το ΖΕΙΝ, επειδή το ποίμνιο τους δεν ειχε  την οικονομική δυνατότητα  να εξασφαλίσει σ' αυτους αυτά που γνώριζε οτι έπρεπε να προσφέρουν !! 
Μόνο όταν θα σταματήσει το καθεστώς της εθνικής Μισθοδοσίας των κληρικών τοτε θα θα ορθοποδήσει η Εκκλησία, και τοτε  θα ειναι οφθαλμοφανές ποιοι τον Χριστό αγαπούν, και ειναι διατεθειμένοι απο τον ίδιο και απο το ποίμνιο που με στοργη  υπηρετουν  να εξαρτηθούν, και ποιοι είναι οι ΚΛΗΡΙΚΟΙ/ οι ποιμένες της καριέρας,το ΑΧΥΡΟ που χωρίς κρατική μισθοδοσία  στον άνεμο θα σκορπιστεί !! 

No comments:

Post a Comment