Popular Posts

Tuesday 25 March 2014

O TΕΛΕΙΩΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!!

 Οι έσχατοι καιροί, οι σημερινοί καιροί, και η ερχόμενη από την Ρωσία *ταραχή* ανέτειλε στον κοντινό μας γεωγραφικά Ορίζοντα, και η συμμαχία ψάχνει να βρει λύσεις την αρκούδα του βορά να αναχαιτίσει !! 
Η Τουρκία αρχικά δεν θα συμπλεύσει με την συμμαχία, αλλά μετά θα συμπλεύσει και θα καταστραφεί απο την Ρωσία. Ο στόχος της Ρωσίας θα είναι διπλός, η Τουρκία και το Ισραήλ. Η Τουρκία θα καταστραφεί, το Ισραήλ θα ΣΩΘΕΙ.(Ιεζεκιήλ 38,39:1-8)
Φίλοι, το Ευαγγέλιο αναφορικά με την υπερδύναμη του βορρά που θα επιτεθεί με τους δικούς της συμμάχους στο Ισραήλ λέγει «Θα πέσετε νεκροί στα βουνά του Ισραήλ, εσυ και ο στρατός σου και το πλήθος των συμμάχων σου. Θα σας ΔΩΣΩ ΤΡΟΦΗ στα όρνεα καθε είδους και στ' άγρια θηρία. Θα πέσεις νεκρός στο χώμα, κατά πως το λέω ΕΓΩ, ο ΚΥΡΙΟΣ ο ΘΕΟΣ. ΦΩΤΙΑ θα στείλω στην Χώρα του Μαγωγ και ενώτιον αυτών που κατοικούν με ασφάλεια στα νησιά »(Ιεζεκιήλ 39:4-6)
Ευχή μου και προσευχή μου ειναι αυτά τα νησιά που αναφέρει ο Ιεζεκιήλ να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ τα Ελληνικά νησιά, ο Κύριος να μας γλυτώσει απο την ερχόμενη συμφορά, και απο συμμέτοχη στην συμμαχία που επιβουλεύεται το Ισραήλ !!

Πάνω από όλα φρόνιμο θα ήταν αν όλοι μας σαν ένας λαός, και ο καθένας μας ατομικά να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ στον ΧΡΙΣΤΟ, αρκετά χρόνια ζούμε τις συνέπειες της αδιαφορίας μας προς τον πι Γης πανταχού Παρών Θεό Ιησού Χριστό, έχουμε όπως οι βυζαντινοί πλούσια στολισμένες με χρυσά, πολυελαίους και βιτρό Εκκλησίες, και φαντασμαγορικές Τελετουργίες αλλά η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ απο τον ΧΡΙΣΤΟ !!!
|" Δεν γνωρίζω αν πότε η καρδιά μου θα αγάλλεται στον Κύριο, αλλά ένα γνωρίζω ότι αν έχω την Ελπίδα μου στον Κύριο θα σωθώ" είναι η απόφασης κάθε φρόνιμου ανθρώπου, γιατί " ο ΚΑΘΕΝΑΣ που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον Χριστό , ΔΕΝ θα ντροπιαστεί <δεν θα μείνει στα κρύα του λουτρού> ..... επειδή ο Χριστός είναι ΚΥΡΙΟΣ όλων, και παρέχει τον πλούτο του <τις Ευλογίες του, την προστασία και Βοήθειά του> ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που τον ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ! "(Ρωμαιους 10:11-12)

Η ευλογία του Κυρίου είναι για όλους εκείνους που του ανοίξουν την καρδιά τους και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν ! (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

Φίλοι, ο καθένας απο μας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις και ενέργειες της ΚΑΡΔΙΑΣ του, ο ΚΥΡΙΟΣ δεν επιβάλει σε κανέναν την Θέληση του.Ακόμα και στις προφητείες αυτοί που επιβουλεύονται και κάνουν οτι κάνουν ενεργούν εκτελώντας τις διαβουλεύσεις της καρδιάς τους, και γι΄αυτό Δικαίως θα τιμωρηθούν όλοι όσοι τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του αγνοούν !!!

No comments:

Post a Comment