Popular Posts

Monday 10 March 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ Μʼ ΑΓΑΠΑ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ Μʼ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

 Είναι γεγονός οτι επειδή γεννηθήκαμε σε κράτος που οι πρόγονοι μας κάποτε συνειδητά Ασπάστηκαν τον Χριστό, ταυτίζουμε τους εαυτούς μας με Χριστιανούς στην ΟΥΣΙΑ, ενω οι περισσότεροι απο μας πολύ μακριά απο τον Χριστο ζούμε και συνειδητά ΑΡΝΙΟΥΜΑΣΤΕ να του ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την ΚΑΡΔΙΑ μας και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ !!!
Η σημερινή ΒΟΛΙΚΙΑ πίστης μας δεν μας ΣΩΖΕΙ απο την ΑΜΑΡΤΙΑ
Δεν απαιτεί απο τον αμαρτωλό να απαρνηθεί την βολική Ζωή της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και να κανει ΜΕΤΑΒΟΛΗ, στον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, και να του ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ το ΤΙΜΟΝΙ της ΖΩΗΣ του και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Ο Χριστός είπε οτι για να βρει κάποιος την Ζωή του, δηλαδή για να μετέχεις στην ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙ του ΖΩΗ, πρέπει να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ την τωρινή σου ρηχή, χωρίς τον Χριστό στο τιμόνι της Ζωής σου Ζωή !!
« Όποιος δεν παίρνει τον σταυρο του και μ'ακολουθεί , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ για μένα. Όποιος βρει την Ζωη του θα την ΧΑΣΕΙ, κι'όποιος θα την ΧΑΣΕΙ για ΧΑΡΗ μου, θα τη βρει»  (Ματθαίος 10:38-39)
Φίλε, επέτρεψε μου να σ'ερωτήσω ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΣ το ΕΓΩ σου γαι ΧΑΡΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ ;
Πότε παραμέρισες την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του ΕΓΩ σου και προσευχήθηκες στον Χριστο και του τον προσκάλεσες και του ζήτησες να ερθει στην ζωη σου, να πάρει τα συντρίμια της Ζωής σου και να γινει ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ σου, Ο ΚΥΡΙΟΣ σου και εσύ να τον ακολουθείς ;
Φίλε /η μόνο συνειδητά ανοίγοντας την ΚΑΡΔΙΑ μας στον ΧΡΙΣΤΟ και αφιερώνοντας τον εαυτό μας σ' ΑΥΤΟΝ κάνουμε το Θέλημα του Πατρος και γινόμαστε πραγματικά ΠΙΣΤΑ του ΠΑΙΔΙΑ!!!
« ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ < τον Χριστο> ο Θεος του ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ οχι απο σαρκικη μειξη, ουτε απο ανθρωπινη θεληση αλλα απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13)

AΝ ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑ τον Χριστο ΘΑ ΑΠΑΡΝΙΩΜΟΥΝ τον εαυτό μου και ΘΑ τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ, είναι η ευλογημένη σκέψης που η ΕΦΑΡΜΟΓΗ της με τον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ για πάντα ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλό, και ΑΙΩΝΙΑ μαζι του ΖΩΗ ΧΑΡΙΖΕΙ.

"Κύριε Ιησού Χριστέ θα σου ΠΡΟΣΦΕΡΩ τη Ζωη μου και θα σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό!


"KΥΡΙΕ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ
" Είναι η προσευχή που τους αγγέλους στον Ουρανό θα χαροποιήσει οτι ένας αμαρτωλός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στον ΧΡΙΣΤΟ !! .(Λουκάς 15:7)

« ΣΑΣ βεβαιώνω πως στον ουρανό θα υπάρξει μεγαλύτερη ΧΑΡΑ για ενα αμαρτωλό που ΜΕΤΑΝΟΕΙ παρα για ενενήντα εννιά δίκαιους που δεν έχουν ανάγκη από μετάνοια»Ιησούς Χριστός .(Λούκας 15:7)

No comments:

Post a Comment