Popular Posts

Sunday 30 March 2014

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Τα πάντα ολο το στερέωμα οι ουρανοί και η γη ολο το σύμπαν απο EMENA εξαρτάται και διατηρείται και παραμένει σε ισορροπία. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ ο Κύριος ο Θεός o ΠΑΝΤΟΚΡΆΤΩΡ, Αυτος που Υπάρχει, που Υπήρχε και που είναι να ΕΡΘΕΙ, που καθαρίζω τα πιστά μου παιδιά απο τις αμαρτίες τους λούζοντας τους με το ίδιο μου το Αίμα.(Αποκάλυψη-7)

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΩ απο ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος ΣΩΤΗΡΑΣ.... ΚΑΝΕΝΑΣ από την δύναμη μου δεν γλυτώνει Όταν ΕΓΩ ΕΝΕΡΓΩ , ποιος μπορεί τάχα ν'αντισταθεί στο έργο μου, λέει ο ΚΥΡΙΟΣ (Ησαΐας 43:11)
Φίλοι τον επι γης Θεό και Κύριο Ιησού Χριστό εμείς οι Έλληνες επι χρόνια πολλά παραγκωνίσαμε και ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ, είμαστε χειρότεροι από τους φαρισαίους, με τα λόγια μας τον τιμούμε και με τις πράξεις μας τον ΑΨΗΦΟΥΜΕ.
Ελάχιστοι απο εμάς τον εχουν εμπιστευτεί, σχεδόν ολοι ομαδικά τρέχουν στην Σεπτή και Μακαρία Μητέρα του, και στους κοιμηθεντες ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ Αγίους αλλά το κάλεσμα του ΘΕΟΥ Ιησού Χρίστου «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ εσεις που κοπιαζετε κι'είστε ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ, κι' ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ» ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ το ΑΓΝΟΟΥΝ.
Φίλοι, τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό και τα λόγια του ΧΡΟΝΙΑ τον αψηφάτε και άλλους και άλλες εσείς τιμάτε. Σήμερα, ας είναι σε σας τελείως γνωστό οτι Αυτός που ΑΓΝΟΕΙΤΕ δεν είναι ο Θεουλης, ούτε ο μικρός ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, αλλά ειναι ο ΠΑΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΟΣ που ολα τα ΕΘΝΗ είναι μπροστά του σαν μια σταγόνα σ' ένα Κούβα με νερό, σαν ένας Κόκκος σκόνη στην Πλάστιγγα (Ησαΐας 40;15-17)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο Πρώτος και ο ΕΣΧΑΤΟΣ που εχει τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη (Αποκάλυψη 1:18) που θα κρίνει τους ζώντας και τους νεκρούς (B.Τιμόθεου 4:1,Α.Πέτρου 3:5) και όλους εκείνους που δεν τον ΤΙΜΟΥΝ αλλά την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Υποτιμούν, και θα τους στείλει στο ΑΙΩΝΙΟ ΠΥΡ γιατί ενω ΗΡΘΕ το ΦΩΣ στον κόσμο αυτοι αγάπησαν το σκοτάδι παρα το ΦΩΣ , επειδή τα εργα τους ήσαν πονηρά (Ιωάννης 3:19) και νόμιζαν οτι από άλλες πόρτες χάρη στην μεσολάβηση άλλων στο παράδεισο θα έμπαιναν !!

Αδέλφια μου σας εξορκίζω στο όνομα του Κυρίου ΠΑΨΤΕ να ΠΙΣΤΕΥΤΕΥΤΕ στα χιλιο ειπωμένα Ψέμματα, οτι Χωρίς τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σας να τον δεχτείτε στην βασιλεία του θα μπείτε !
Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρησε με τον αμαρτωλό/η που έως τώρα μακριά σου Ζούσα και το θέλημα σου αγνοούσα και ας ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ζωη μου, σου ανοίγω την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητς να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της ζωής μου", Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό/η .Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment