Popular Posts

Monday 3 March 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ"
Τι θα μπορούσα εγώ ο ανάξιος αμαρτωλός να προσφέρω στον επι γης Θεό ώστε για ανταμοιβή στον παράδεισο να με δεχτεί οταν ο Απόστολος Παύλος βροντοφωνάζει και λέει οτι η σωτηρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΡΓΩΝ, αλλα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ! (Εφεσιους 2:8-9)

Που να ποντάρω ωστε στον παράδεισο να μπω ;
Μήπως οτι μωρουδάκι με νηπιοβαπτισαν οταν τον Χριστό ούτε τον ήξερα ούτε τον Αγαπούσα, και τα πάντα αγνοούσα.
Η μήπως στα *καλά* μου έργα θα βασιστώ και στον Θεο να γνωστοποιήσω πόσους βοήθησα , και ποσό στην απελπισία μου για χάρη της οικογένειας μου προσευχήθηκα ;
Η μήπως θα του θυμίσω οτι στην εκκλησία απο τα σαράντα μου ούτε δέκα φορές δεν έλειψα και γ'αυτό στον παράδεισο πρέπει να με δεχτεί ;
Η μήπως το Χαρτί της Εισόδου θα είναι οτι ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ ;
Φιλ μην είσαι αφελής ο ΘΕΟΣ ΚΥΤΑΖΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ σου και δεν εντυπωσιάζεται απο το αν ΜΕΤΑΛΑΒΕΣ του ΑΡΤΟΥ και του ΟΙΝΟΥ, ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την ΚΑΡΔΙΑ σου ΕΡΜΗΤΙΚΑ στον ΧΡΙΣΤΟ την είχες κλειστή και δεν δεχόσουν Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!
Φίλε ακόμα και ήσουν εκατομμυριούχος όπως ο Ωνάσης και Όλους τους Θησαυρούς σου, τους έδινες για φιλανθρωπικούς σκοπούς (που είναι εξαιρετικοί) και αν σε κάθε εκκλησία με τα γόνατα ανέβαινες τα σκαλιά κάθε Κυριακή, και όλες τις οικονομίες σου τις ξόδευες σε φανουροπιτες, κόλλυβα, θυμιατά και κεριά και πάλι στον παραδείσιο δεν θα μπεις οταν ΑΡΝΕΙΣΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατί ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ την εικόνα του να ΦΙΛΑΣ, αλλά τον ίδιο σε απόσταση να τον κρατάς !!

Πολύτιμη ψυχή, σου εύχομαι να ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου που έχει τη δύναμη να σώσει την ΨΥΧΗ σου(Ρωμαίους 1:16) και να ΜΙΣΗΣΕΙΣ το ΨΈΜΑ οτι χωρίς τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωαννης 1;1213,3;16,Ματθαίος 11;28) στον Παράδεισο χαρη στην Μεσολάβηση της Εκκλησίας σου θα μπεις !!!
Φιλε, αν τα λόγια του Χριστού τα ΑΨΗΦΑΣ και ΑΡΝΕΙΣΑΙ το κάλεσμα του ν'απαντήσεις.(Ματθαιος 11;28) και διάπλατα την καρδιά σου να του την ΑΝΟΙΞΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Αποκάλυψη 3;20,Ιωάννης 1:12-13) στον παράδεισο δεν θα μπεις .

Σου εύχομαι απο κάθε ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, και πνεύμα Ανεξαρτησίας να ελευθερωθείς και με μετάνοια και ΠΙΣΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ να επιστρέψεις . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Σ' AΓΑΠΑ και Υπόσχεται ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ AΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ καθε μετανιωμένο αμαρτωλό που του δοθεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.( (Εβραιους 13;5)
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, είμαι ΔΙΚΟΣ σου. ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου" Ειναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΖΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment