Popular Posts

Monday 31 March 2014

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑΡΑΧΗ"

Είναι η προσευχή των πιστών παιδιών του Κυρίου που επιθυμούν ο Κύριος να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμωρήσει το κράτος που τρόμο φόβο και ταραχή σ' άλλα κράτη προξενεί.
Ο Κύριος είναι ο καλός Ποιμένας που μας ΑΓΑΠΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και δεν επιθυμεί κανένας να χαθεί, που ταυτόχρονα όμως εχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πάνω στα Έθνη (Ψαλμός 22:29) και μπορεί τα Εθνη που βια και τρομοκρατία σπέρνουν να τα τιμωρεί !

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, και ο ηγέτης και η χώρα του που βιάζει  άλλες χώρες, αυτός και η χώρα του από τον Θεό θα τιμωρηθεί !!!
Θυμήσου το τέλος του Χίτλερ και την Τιμωρία της Γερμανίας που πριν εξήντα τόσα χρόνια είχε σπείρει στα Εθνη τον τρόμο και τον φόβο , το τέλος του Ιντι Αμην, το τέλος του Σανταμ και του Ιράκ, το τέλος του Καντάφι που κ' αυτός με τρομοκρατία παρέμενε στην εξουσία, και το τέλος εκατοντάδων άλλων και το μέλλων κάθε άλλης μισητής τρομοκρατικής Οργανώσεως δεξιάς η αριστερής.

Κύριε Ιησού Χριστέ σ' ευχαριστώ που εσύ που μισείς κάθε είδους βιασμό,  τον ηγέτη και την χώρα που επιθυμεί στον κόσμο να φέρει ταραχή  θα τους τιμωρήσεις !!!
Σ' εσένα Κύριε τον Ισχυρό Φιλεύσπλαχνο Θεό που μισείς την βια και την αδικία, αλλά δείχνεις την ΑΓΑΠΗ σου σε χιλιάδες γενιές αυτών που σ' ΑΓΑΠΟΥΝ και τα λόγια σου τιμούν, αποδίδουμε την Δόξα την Τιμή και την Προσκύνηση και τώρα και στους Αιώνες των Αιώνων, Αμήν.!!!

No comments:

Post a Comment