Popular Posts

Friday 28 March 2014

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΙΑ

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΡΩΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ 1821 ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ 
Φίλοι μου, επιζώντας με τον Χριστό τα τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς την εθνικότητα μας δεν χάσαμε και χάρη στην βοήθεια του οι πρόγονοι μας επαναστάτησαν και με το αίμα τους την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας εξασφάλισαν .
Ας μην μας διαφεύγει η αλήθεια οτι κανένας λαός δεν επιζεί μέσα από Αιχμαλωσία και δεν απελευθερώνεται χωρίς την Βοήθεια του Πανταχού Παρών Θεού Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ.

Τώρα είναι ο καιρός να συλλογιστούμε οτι ΧΑΡΗ στη βοήθεια  του Χριστού είμαστε ελεύθεροι εδώ και περίπου διακόσια χρόνια  μέσω των θυσιών των προγόνων μας των ηρώων του είκοσι ένα και οτι ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΛΥΤΡΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗ η ατομική απο τον ΧΡΙΣΤΟ προέρχεται γιατί Αυτός είναι ο Παντοκράτωρ επί γης Θεός που κρατάει τα νήματα ολων των ΕΘΝΩΝ, και που μπορεί και γλυτώνει τα αδύνατα  από την καταστροφή, αφου ΟΛΑ «Τα Εθνη , είναι σαν μια σταγόνα σ' ένα κάδο νερό, σαν Κόκκος σκόνης  πάνω στην Πλάστιγγα....Ολα τα ΕΘΝΗ ειναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του, τα λογαριάζει, ωσάν μηδαμηνότητα»(Ησαΐας 40:15-17) 
Και όμως τον ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ τον  ΧΡΙΣΤΟ τον ΛΥΤΡΩΤΗ μας, που μας ΧΑΡΙΣΕ το 1821 την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τον  υποτιμάμε και καθόλου δεν τον δοξολογούμε ούτε τον Ευχαριστούμε !!

Φίλοι ο επί Γης Θεός ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡ Ιησούς Χριστός ποτέ δεν έπαψε να μας ΑΓΑΠΑ και να μας καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ που  χαρίζει στα μετανιωμένα πιστά του παιδιά και εμείς να μπούμε !!(Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20)
Φίλοι, η ώρα είναι προχωρημένη. Επιβάλλεται στον Χρίστο να επιστρέψουμε γιατί βαριά σύννεφα σκεπάζουν τον ορίζοντα.Δυστυχώς από Χρόνια ως έθνος  έχουμε πάψει τον ΧΡΙΣΤΟ τον λυτρωτή να τον Τιμάμε <έχουμε θρησκεία και φαντασμαγορικές Εκκλησίες> αλλά η ΚΑΡΔΙΑ μας σ' απόσταση τον ΚΡΑΤΑ και σ' άλλους τρέχουμε για βοήθεια αν τι στον ΧΡΙΣΤΟ τον επι γης Πανταχού παρών ΘΕΟ !!!
Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε σ' Αυτόν, συγνώμη να του Ζητήσουμε και χωρίς δισταγμό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ . Αμήν!! 

No comments:

Post a Comment