Popular Posts

Saturday 29 March 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ.

Χάρη σ'εσένα Κύριε επέζησαν οι πρόγονοι μας τα τετρακόσια χρόνια της Οθωμανικής κατοχής, και χάρη στην δίκη σου εμψύχωση και βοήθεια επαναστάτησαν και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας αποκτήσαμε, άλλα εμείς αμέσως μετά αντι εσένα τον επι γης πανταχού παρών Παντοκράτορα ΘΕΟ να ευχαριστήσουμε και να δρομολογήσουμε, στην σεπτή  Μαριάμ δώσαμε τα ευχαριστήρια και  ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ την αποκαλέσαμε και ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΣΕΝΑ τον ΛΥΤΩΤΗ μας τον ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ μας, τον Παντοδύναμο Κύριο και ΘΕΟ να σε τιμήσουμε και από τα βάθη της καρδιάς μας να σ'ευχαριστήσουμε ! 

Κύριε μας, Σωτήρα μας ΘΕΕ μας συγχώρεσε μας για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ μας, για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ μας Κύριο να σε καλούμε αλλά σε απόσταση να σε κρατούμε, την εικόνα σου φιλούμε, αλλά ΑΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ν'ανοίξουμε την καρδιά μας και ΣΩΤΗΡΑ μας να σε δεχτούμε, μην υπολογίσεις εναντίον μας τον δισταγμό του λαού σου να σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ  και ΣΩΤΗΡΑ του να σε δεχτεί, αλλά απο άλλους  βοήθεια να ζητά και το κάλεσμα σου « Ελάτε σε μένα εσεις οι κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι  ΑΝΑΠΑΥΣΗ να σας δώσω» με πείσμα να το ΑΨΗΦΑ !!!
Κύριε Ιησού Χριστέ, από σένα  τον ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ  που όλα τα Εθνη  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ Σ' ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ (Ησαΐας 40;15)  ζητάμε και σε θερμοπαρακαλουμε μην επιτρέψεις την καταστροφή μας, αλλά για την Δόξα του Ονόματος σου να μας ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ από την ερχόμενη μελλοντική καταστροφή.
Την ΧΑΡΗ σου επικαλούμεθα, και σ'ευχαριστούμε που μέσα από το μεγάλο σου ΕΛΕΟΣ ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ των Κυρίων και ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ των Βασιλέων ο επι γης Παντοδύναμος  ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ  απο την  επερχόμενη μελλοντική καταστροφή ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ. Αμην!!!!

Φίλοι βάση του νόμου αμοιβαιότητας, εκείνον που δεν τον Αγαπάς και δεν τον εκτιμάς δεν θα διαθέσει προσπάθεια για να Σώσει εσένα που τον ΥΠΟΤΙΜΑΣ και δεν τον Αγαπάς.
ΘΑ ΤΙΜΟΡΗΣΩ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ  ΥΠΟΤΙΜΑ, ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
Ο Χριστός λέγει οτι αυτοί που την εικόνα του φιλούν, και μακριά τους τον κρατούν είναι υποκριτές!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ λέει ο Κύριος σε κάθε γνήσιο πιστό του παιδί. (Εβραίους 13:5)
Φίλε μου, αν ανήκεις στον Χριστό, αν είσαι δικό του Πιστό παιδί τίποτε δεν έχεις να φοβηθείς από οτι και αν πρόκειται να συμβεί, αλλά αν δεν ανήκεις στον Χριστό, σήμερα μπορείς να του ανοίξεις την Καρδιά σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του μα μπεις !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ για ολα τα χρόνια που μακριά σου ζούσα, και συγχώρεση σου ζητώ, και σε παρακαλώ να έρθεις στη Ζωή μου, να μείνεις μαζί μου, και να ΓΙΝΕΙ το δικό σου ΘΕΛΗΜΑ στη ΖΩΗ μου." Ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την ΧΑΡΗ του, την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του και την ΣΩΤΗΡΙΑ του για Πάντα θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Αμήν!

No comments:

Post a Comment