Popular Posts

Tuesday 18 March 2014

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

Γιατί στην βασιλεία του Χριστού δεν θα μπουν αυτοί που του λένε "Κύριε, Κύριε" αλλά αρνούνται την καρδιά τους να την ανοίξουν και  Σωτήρα τους να τον δεχτούν, αλλά μόνον εκείνοι που ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΟΥΝ το τιμόνι της Ζωής τους να του το δώσουν και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν ! (Ιωάννης 1:12-13,3:16,7:37,7:38,8:51,10:9) 

Ο αμαρτωλός που επιθυμεί στην Βασιλεία του Χριστού να συμπεριληφθεί, αλλά αρνείται σωτήρα του να τον δεχτεί, αυτός μακριά του θα χαθεί !!! 
Θα στερήσω τον εαυτό  την ευτυχία της εισόδους μου στον Παράδεισο αν αρνηθώ τον Χριστό σωτήρα μου να τον δεχτώ, γιατί μόνο όσοι τον Χριστό και την πρόσφορα Σωτηρίας του δεχτούν «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3:20), στην Βασιλεία του θα μπουν !!!

"Θα σ'αγαπώ Κύριε μ' όλη την Καρδιά μου, μ' όλη την Ψυχή μου, και μ' όλη την διάνοια μου " Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, γιατι κανένας χωρίς ΑΓΑΠΗ  και ΠΙΣΤΗ για τον Χριστό στην βασιλεία του δεν θα μπει !!! 
   
Φίλε, σ
ου εύχομαι χωρίς δισταγμό τον Χριστό να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ καιΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην.!! Γιατί μόνον όσοι  τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ (δηλαδή τον ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ) σ' αυτούς ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ,Και αυτοί γεννήθηκανΞΑΝΑ ΟΧΙ από σαρκική μείξη,η από ενέργεια και πρωτοβουλίαανθρωπινή, αλλά από τον ΘΕΟ!!!(Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment