Popular Posts

Thursday 13 March 2014

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά Ζωής μεταξύ του αμαρτωλού που εχει μετανοήσει και επιστρέψει στον Χριστό και την ΕΥΛΟΓΙΑ του έχει δεχτεί, και εκείνου που τον κράτα σε απόσταση.
Κανένας βιαστής, απατεώνας, κλέφτης, συκοφάντης,ψευδομάρτυρας, και ψευτης στην Ευλογία του Θεού δεν θα μπει, εκτός και αν ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13,3;16, 8:24,Αποκάλυψη 3:20) Το Ευαγγέλιο προειδοποιεί όλους και λέει « ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ στη βασιλεία του Θεού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ουτε πορνοι, ουτε ειδωλολάτρες, ουτε μοιχοι, ουτε θηλυπρεπείς ουτε αρσενοκοιτες ουτε κλέφτες ουτε πλεονέκτες ουτε μέθυσοι ουτε υβριστές ουτε αρπάγες.»(Α.Κορίνθιους 6:9) και ο Ιησούς Χριστός είπε οτι οχι μόνο οι εγκληματίες, και υβριστές θα αποκλειστούν απο την Βασίλεια του αλλά και εκείνοι που ΟΡΓΙΖΟΝΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ κατά του αδελφού/η τους θα ΚΗΡΥΧΤΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ στην κρίση, (Ματθαίος 5:21-22) και οτι θα ειναι προτιμότερο αυτός που σκανδαλίζεται με το χέρι του, το πόδι η το μάτι του να το κόψει να το βγάλει έξω και να το πετάξει παρα να μπει αρτιμελής και με τα δύο του μάτια του στη γέενα της φωτιάς.(Ματθαίος 18:8-9)

Φίλοι μου μόνο όσοι έχουν μετανοήσει και τον Χριστό προσωπικό τους ΣΩΤΗΡΑ εχουν ΔΕΧΤΕΙ απο τις αμαρτίες τους έχουν ΣΥΓΧΩΡΗΘΕΙ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπουν. Μόνο οι μετανιωμένοι αμαρτωλοί που άνοιξαν την καρδία τους στον Χριστό (Αποκάλυψη 3:20) αυτοί την ΕΥΛΟΓΙΑ του έχουν δεχτεί και στον Παράδεισο θα μπουν !!!

Κανείς απο μας δεν μπορεί να κρίνει και να αποφανθεί ποιος την ΕΥΛΟΓΙΑ του Χριστού εχει δεχτεί, αλλά όλοι μας μπορούμε να παραδεχτούμε οτι ο αμαρτωλός που ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον Χριστό προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και στην Αιωνία μαζί του Ζωή δεν θα μπει !
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ λεει ο Κύριος σ' εκείνους που ΠΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΕ Σωτήρα τους να τον δεχτούν !

Φίλε μου, σου εύχομαι να μετανοήσεις και τον Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς , και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Γιου θα μπεις , και από το Άγιο Πνεύμα τους θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ (Ιωάννης 1;12-13,3;16) και στην Αιώνια μαζί με τον Χριστό και Πατέρα Ζωή θα μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment