Popular Posts

Wednesday 26 March 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

Η Αγάπη του Χριστού είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, 
και μας δίνει το δικαίωμα ΕΚΛΟΓΗΣ εις την Ζωή! 
Να τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και να ΜΠΟΥΜΕ στην ΖΩΗ, 
Η να τον Αγνοούμε και μακριά του να ΧΑΘΟΥΜΕ !! 

Φίλοι, διαβάζοντας τα τέσσερα Ευαγγέλια διαπιστώνουμε οτι ο ΚΥΡΙΟΣ συνέχεια καλούσε τους αμαρτωλούς να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της Ψυχής του, γιατί εκείνος ήταν και ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ της Ζωής, το ΦΩΣ του Κόσμου,η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η Πηγή της Αιωνίου Ζωής, η ΠΟΡΤΑ των προβάτων και του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, και η Μόνη ΟΔΟΣ που μας οδηγεί στον Επουράνιο Πάτερα μας !(Ιωάννης 6:48,1;4,11:25, 10:9,14:6) ο επι γης πανταχού Παρών ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ που μετά βεβαιοτητος στον Παράδεισο οδηγεί κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ !
Φίλε στον κάθε αμαρτωλό ο Χριστός έδωσε το Προνόμιο της ΕΚΛΟΓΗΣ. 
Όλους τους αμαρτωλούς καλεί σ' Αυτόν να τρέξουν ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρουν. «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσείς που είστε Ψυχικά κατάκοποι ...κι ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος) από σένα φίλε/η ΕΞΑΡΤΑΤΕ αν στη αιώνια Ζωή θα μπεις, από το αν το κάλεσμα του απαντήσεις η το ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ !
Ο Χριστός πάλι είπε «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην Πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου κα χτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψη 3 :20) Από σένα πάντως αδελφέ/η μου ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ αν στη ΑΙΩΝΙΑ Ζωή θα μπεις, γιατί σου εχει ΔΩΣΕΙ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ της ΕΚΛΟΓΗΣ, να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, η να δυσπιστήσεις και μακριά του να χαθείς !

"Kυριε Ιησού Χριστέ ας γίνει το δικό σου ΘΕΛΗΜΑ στη ΖΩΗ μου." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, γιατί σ' ΑΓΑΠΑ και θέλει να σε ΣΩΣΕΙ και ΘΑ σε ΣΩΣΕΙ αν του ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment