Popular Posts

Saturday 22 March 2014

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΖΗΤΑΣ;

Φίλε, γιατί προσβάλλεις τον Χριστό τον Πανταχού παρών Θεο, και τρέχεις σ'άλλους βοήθεια να ζητήσεις αντί στον ίδιο  που σε καλεί στον ίδιο να αποφανθείς ΑΝΑΠΑΥΣΗ για να βρεις ;«ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι που κοπιάζεται..... κι' ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος 11:28) 

Γιατί σ' άλλους τρέχεις και ψυχική δροσιά ζητάς παρα στον  Χριστό που  Υπόσχεται ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ απ' τον καθένα που απο Αυτόν ΖΗΤΗΣΕΙ *νερό* να του δώσει να πιει ; (Ιωάννης 4:13,7:37-38) 
Φίλε μου, που την Αγάπη, την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Χριστού υποτιμάς, ο Χριστός είναι η Πηγή κάθε ευλογίας, κάθε χάρης, κάθε ιατρείας της Ψυχής, κάθε δροσιάς καρδιακής, κάθε ανάπαυσης πνευματικής, και ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ της ΨΥΧΗΣ (Πράξεις 4:12.Ιωάννης 10:9) !!! 

Στον Χριστό φίλε/η μου έτρεχαν  με τα αιτήματα τους οι Απόστολοι (Ιωάννης 6:68) και ολοι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ Αγιοι και και κανένας τους δεν προσευχήθηκε στους κοιμηθεντες ΑΔΕΛΦΟΥΣ του, αλλά όλοι με θάρρος και βεβαιότητα τα ΠΑΝΤΑ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ και απο τον ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ τους μ'ολη τους την καρδιά ΕΞΑΡΤΥΟΝΤΟΥΣΑΝ  ! 

Η πίστη τους ήταν ΓΝΗΣΙΑ, ήταν θεμελιωμένη στον ΧΡΙΣΤΟ, δεν αμφισβητούσαν οτι ο Κυριος  που τους ΕΔΩΣΕ τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, μπορούσε ολες να τις εκπληρώσει  και γι'αυτό ΠΟΤΕ δεν προσευχήθηκαν βοήθεια να ζητήσουν απο τους αποδημησαντες στον Ουρανό πιστούς αδελφούς  τους, αλλά έφερναν με ΠΙΣΤΗ  κάθε αίτημα τους στον ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ τους, της ΚΑΡΔΙΑΣ τους τον ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ !! 
Φίλοι μου, όσο το κάλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσείς που κοπιαζετε .......κι' ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ» το ΑΨΗΦΑΤΕ τον εαυτό σας ΑΔΙΚΕΙΤΕ και από την Ευλογία του,την Χάρη του, το έλεος του έχετε αποκλειστεί !! 
"Θα ΕΦΡΑΙΝΟΜΑΙ, ΑΓΑΛΛΟΜΑΙ  στον Κύριο μ'ολη μου την Καρδιά, μ'ολη μου την Ψυχή και μ'ολο μου το είναι. 
 Θα ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ στον Κυριο μ'όλη μου την Καρδιά, μ' όλη μου την ψυχή και μ' όλο μου το Είναι, και ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ και ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ σ' Αυτόν θα εισέλθω στην ΕΥΛΟΓΙΑ του.
"
 
Eιναι η ομολογία του πιστού που τον Χριστό θα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Θα ΜΠΕΙ, και εύχομαι να είναι και η δικιά σου. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment