Popular Posts

Sunday 30 March 2014

O ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΟ

O προειδοποιητικος λόγος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ απο τον ευλογημένο αδελφό εις Χρίστο Elladios Graikos
<<Όλοι οι Ηρώδηδες και οι Ιούδες και οι Πιλάτοι και οι Χομεϊνίδες και οι ανθρωπιστές και οι φιλόσοφοι… και οι αποστάτες από τον Θεό κληρικοί… πάνω στη γη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ούτε για ένα δευτερόλεπτο αυτό που πρόκειται να συμβεί μια ημέρα.

Ο Ιησούς Χριστός θα αναλάβει την τρομερή δύναμή Του και θα βασιλεύσει ως ο Βασιλιάς των βασιλέων και ο Κύριος των κυρίων… ανάμεσα στις ψαλμωδίες, στους ύμνους και στην προσκύνηση αγγέλων και ανθρώπων.

Όσο σίγουρο είναι πως ο ήλιος είναι στον ουρανό… όσο βέβαιο είναι πως ο πάγος είναι κρύος… όσο σίγουρο είναι πως εσύ είσαι ζωντανός…

«ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»
(Αποκάλυψη 11:15)

Δεν ξέρω για σένα, φίλε μου… αλλά εγώ δεν τολμώ ν’ αρχίσω να σκέφτομαι εκείνη την Ημέρα, όταν θα ενώσω και τη δική μου φωνή με το αμέτρητο εκείνο πλήθος των ανθρώπων που θα δοξάζουν και θα προσκυνούν τον Βασιλιά των βασιλέων!

Ήρθε στη Βηθλεέμ, και δεν υπήρχε κατάλυμα γι’ Αυ-τόν.

Ήρθε στον κόσμο μας, κι εμείς Τον σταυρώσαμε.

Έρχεται στην καρδιά μας, και εκατομμύρια από εμάς είμαστε απασχολημένοι, και πάμε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Τον αφήνουμε έξω από την πόρτα της καρδιάς μας.

Το 5ο κεφάλαιο του Βιβλίου της Αποκάλυψης λέει πως δεν πρόκειται να Τον περιφρονούμε, να Τον καταφρονούμε και να Τον χλευάζουμε… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

«ΚΑΘΕ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ»
(Φιλιππησίους 2:10-11).

Δραματική θα είναι η αντίθεση με τον τρόπο που Τον καλωσορίσαμε στη Βηθλεέμ. Αυτός που σταυρώθηκε με αδυναμία, θα βασιλεύσει με δύναμη.

• Ο Ιησούς ήρθε στη Βηθλεέμ… αυτό είναι ιστορία.
• Ο Ιησούς ήρθε στο Γολγοθά… αυτό είναι εξιλέωση.
• Ο Ιησούς έρχεται στην πόρτα της καρδιάς σου…
αυτό είναι σωτηρία.
• Ο Ιησούς θα έρθει και πάλι σ’ αυτόν τον κόσμο…
και οι νεκροί θ’ ακούσουν τη Φωνή Του.

Ο πρώτος Ερχομός Του ήταν η εισαγωγή της υπόθεσής Του. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ!

Αν εσύ Τον ομολογήσεις μπροστά στους ανθρώπους… θα σε ομολογήσει κι Αυτός μπροστά στον Πατέρα Του… εκείνη την Ημέρα!>>
ΕΛΛΑΔΙΟΣ.

1 comment:

  1. Aμην Ευλογημένε Αδελφέ μου, την Πρώτη φορά ο Χριστός ήρθε ως ο Αμνος του Θεου που σηκώνει την Αμαρτία του κοσμου, περιφρονημενος, ουτε και τον υπολόγιζαν, αλλα την δεύτερη Θα ΕΡΘΕΙ ως ο Βασιλέας των Βασιλέων και ο ΚΥΡΙΟΣ των Κυρίων, για να κρίνει τα ΕΘΝΗ και θα πει σ'ολους αυτους που πεισματικά το κάλεσμα του αγνοούσαν ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ !!( Ματθαίος 7:23)
    Και αυτο θα το πει επειδή οι ίδιοι ποτέ τους δεν ΘΕΛΗΣΑΝ να του ανοίξουν την καρδιά τους να τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να μπουν !!!

    ReplyDelete