Popular Posts

Tuesday 11 March 2014

ΚΥΡΙE ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ EINAI H ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

Ποτε δεν θα είμαι ο ίδιος απο την στιγμή που θ'ανοίξω την καρδιά μου στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ μου τον δεχτώ. Το Ευαγγέλιο βεβαιώνει όλους μας οτι αν κάποιος ΑΝΟΙΚΕΙ στον Χριστό ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, << Είμαστε εργο του θεου, που φτιαχτηκαμε μεσω του Ιησου Χριστο, με σκοπό να κάνουμε εργα καλα.Εφεσιους 2:10) και ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. (Β.Κορινθιους 5:17, Εφεσιους ) επειδη έχουμε λάβει ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ την εκ ΘΕΟΥ γέννηση (Ιωαννης 1;13,3: 3,5) την Αναγέννηση!

Φίλε η οδός των αναμνήσεων, των συμβάντων που προξένησαν πόνους στην Ζωή μας έχει χαράξει την Ζωη μας και καλουπώσει την συμπεριφορά μας με κοινά βαθειά χαραγμένα αρνητικά χαρακτηριστικά που αδυνατούμε να τα ξεπεράσουμε. Όσοι όμως ανήκουν στον Χριστό έχουν λάβει την δύναμη να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ τελείως απο τα αρνητικά χαρακτηριστικά που είχαν σφραγίσει ολα τα χρόνια της Ζωής τους , γιατι η δύναμης του ΧΡΙΣΤΟΥ μεσα μας ειναι μεγαλύτερη απο κάθε *ανεξίτηλο* σφράγισμα που έχει η λεωφόρος των αναμνήσεων μας !!!(A.Ιωάννου 4:4)

Γι'αυτο τον λογο, ο ΧΡΙΣΤΟΣ εγγυάται σε καθε αμαρτωλό που σωτήρα του τον δεχτεί ΟΧΙ μονο την ΑΙΩΝΙΑ μαζι του μετα θάνατο Ζωη, αλλα του προσφέρει και την Ιατρεία και ΑΠΑΛΑΓΗ απο ολα τα αρνητικά χαρακτηριστικά που εχουν σημαδέψει την ζωη του,την ψυχή του και την συμπεριφορά του!
«Θα τους δώσω νεα ΚΑΡΔΙΑ και θα βάλω μεσα τους το ΠΝΕΥΜΑ μου, και θα αφαιρέσω απο το σώμα τους την πέτρινη (την Πληγωμένη τσαπατσαρισμενη) ΚΑΡΔΙΑ, και θα τους δώσω ΚΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ»(Ιεζεκιήλ 11;19) είναι η ΑΙΩΝΙΑ Υπόσχεσης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ του ΘΕΟΥ για τον καθενα που επιστρέφει στον ΧΡΙΣΤΟ !!!
 « Ο νομoς του πνεύματος με ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ απο τον νόμο της αμαρτίας και του θανάτου»  (Ρωμαίους 8;2)
 «Γιατί αυτούς που ο Θεός γνώρισε απο πριν πως θα σωθούν, αυτους και ΠΡΟΟΡΙΣΕ να ΛΑΒΟΥΝ τη μορφή του Γιου του.»(Ρωμαιους 8;29)
 «Μην προσαρμόζεστε στον τρόπο Ζώης του κόσμου αυτού, αλλα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ετσι ωστε να διακρίνετε εξετάζοντας ποιο ειναι το θέλημα του Θεού»(Ρωμαιους 12;2-)

Φίλε, τα χαρμόσυνα νεα είναι οτι ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστό ΔΕΝ θα ΕΙΣΑΙ πια ο ιδιος ο παλιός σου εαυτός, το Αγιο του Πνεύμα που ανασταίνει τους νεκρούς θα σου ΔΩΣΕΙ ENA ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ, απο ανέκφραστη πηγαία Χαρά θα σε γεμίσει και ΠΟΤΕ δεν θα σ΄αφήσει ουτε θα σ'εγκαταλείψει.(Εβραίους 13;5) Αμήν

No comments:

Post a Comment