Popular Posts

Tuesday 4 March 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΨΗΦΗΣΕΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

O Χριστός φίλε μου την ανθρωπινή δύναμη περιφρονεί, αλλά ΤΙΜΑ και ΕΥΛΟΓΕΙ όποιον από Αυτόν εξαρτηθεί ! «Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωαννης 10;9)
Ο Χριστός χαρίζει την ΣΩΤΗΡΙΑ, σε κάθε αμαρτωλό που Αυτόν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ, ακριβώς όπως οι Απόστολοι, που ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ τα λόγια του « Μείνετε ριζωμένοι (απολύτως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ) σ' ΕΜΕΝΑ κι ΕΓΩ σ΄εσάς. Όπως το κλήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να καρποφορεί, αν δεν παραμείνει στο αμπέλι, το ιδιο κι εσείς, αν ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΡΙΖΩΜΈΝΟΙ ΣΕ ΜΕΝΑ» Ιωάννης 15:4) και σε κάθε επουράνια ευλογία μπήκαν !

Κανένας Χριστιανός της ταυτότητας στον παράδεισο δεν θα μπει παρα ΜΟΝΟ ο αμαρτωλός που είναι ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ στον Χριστό (που Σωτήρα του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ) και τον ακολουθεί «ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΘΗΚΕ»(Ιωάννης 15:6)

Ο Θεός ειναι στο πλευρό μας όταν παύουμε να εξαρτώμεθα από την δίκη μας δύναμη, εφευρετικότητα Θεολογικά συστήματα και από άλλους μεσολαβητές και ΕΞΑΡΤΩΜΕΘΑ απο ΑΥΤΟΝ τον επι γης πανταχού παρών ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!!!
Ο Θεός ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΗ (Ιάκωβος 4:6) βεβαιώνει όλους ο Λόγος του Θεού. Αν φίλε διατηρείς ακόμα την πλανερή γνώμη οτι ΧΩΡΙΣ να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ και απο τον ΧΡΙΣΤΟ μ' όλο σου το ειναι να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ στον παράδεισο χάρη της εκκλησίας σου η κάποιας άλλης μεσολαβειας θα μπεις, ΠΙΚΡΑ θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ !!!

Η Σωτηρία φίλε μου λέει ο λόγος του Θεού δεν είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των δικών μας έργων και Προσπαθειών «ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΕΙ»(Ρωμαίους 9;16) δηλαδή δεν μπορείς να εργασθείς για την Σωτηρία σου, αλλά μπορείς να κινηθείς για την Σωτηρία σου, και σαν τον ναυαγό που από τα κύματα θα καταποντιστει, μπορείς και εσύ τον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ, να του ΖΗΤΗΣΕΙΣ να σε ΣΩΣΕΙ, να σε ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ απο τις αμαρτίες σου και την Παρουσία του και Ευλογία του να σου ΧΑΡΙΣΕΙ.

Μπορείς και πρέπει ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ "Kυριε Ιησού Χριστέ ΣΩΣΕ με τον αμαρτωλο. Συγχωρεσε με που το κάλεσμα σου τοσα χρόνια το αγνοούσα, και μακριά σου ζούσα. Και σε παρακαλώ ελα τώρα στη Ζωή μου και μείνε μαζι μου. Σ΄ευχαριστώ." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοησαντα αμαρτωλό .

No comments:

Post a Comment