Popular Posts

Thursday 20 March 2014

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΖΗΤΑΩ ΧΑΡΗ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΖΗΤΑΩ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΩ !!!

ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !!!

Η ΧΑΡΗΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ μέσω του Ιησού Χριστού εξασφαλίστηκαν μας βεβαιώνει ο Ιωάννης ο Θεολόγος. (Ιωάννης 1:16), και η ΕΥΣΠΑΛΑΧΝΙΑ του και η ΧΑΡΗΣ του παραμένουν στον Αιώνα, κάθε αυγή ξαναγεννιουντεαι  απέραντη είναι η Πιστότητα του.(Θρήνοι 3:22-23)
Έλεος είναι όταν ο Παραβάτης του νόμου, ο ένοχος δεν λαμβάνει την τιμωρία που του αξίζει !!
Και χάρη είναι να λάβεις το καλό, το δώρο που δεν το αξίζεις και που ποτέ με τις δικές σου προσπάθειες δεν θα μπορούσες να τ'αποκτήσεις !
Και αυτά ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ είναι τα δώρα του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί, ώστε αντί να καταλήξει στην Αιώνια Κόλαση για τις αμαρτίες του, Όχι μόνο δεν καταλήγει εκεί αλλά λαμβάνει και το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ την ΑΙΩΝΙΑ με τον Χριστό στην Βασιλεία του Ζωή !!(Ιωάννης 1:12-13,3:16-18,36,5:24,6:37,40,47 ,10:9,14:2-3, Ρωμαίους 3;23-25,Αποκάλυψη 3;20)

Φίλε, ολοι μας καθημερινώς γλιστράμε σε αμαρτίες παρεμβαίνουμε τον νόμο, και το απλούστερο παράδειγμα ει ναι οτι παραβιάζομαι το Όριο ταχύτητος, και πολλές άλλες άξιες τιμωρίας ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ όλοι μας έχουμε κάνει, ώστε να μην αμφισβητούμε ότι πράγματι έχουμε ανάγκη ΕΛΕΟΥΣ και ΧΑΡΗΣ κάτω εδώ στην γη, και πόσο παραπάνω ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ έχουμε ανάγκη από τον ΧΡΙΣΤΟ ώστε στην Βασιλεία του να μπούμε ;

Φίλε, αντί για Έλεος ζητάω ΧΑΡΗ, και αντί για ΧΑΡΗ ζητάω ΕΛΕΟΣ, και αυτά πάντα από τον Χριστό τον ΣΩΤΗΡΑ μου και ΘΕΟ μου τα ζητώ καθημερινώς, γιατί χωρίς το Έλεος του και την ΧΑΡΗ του στα βράχια της Ζωης θα είχα προ πολλού τσακιστεί !!.
Φίλε μου μόνο η ΧΑΡΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ και ΘΕΟΥ μας ΣΩΖΕΙ απο την συνέπεια των αμαρτιών μας ,γιατί « O MIΣΘΟΣ της αμαρτίας ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ <αιώνια απομάκρυνση από τον ΘΕΟ> ενω η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ απο τον Θεο ειναι ζωη ΑΙΩΝΙΑ Χαρη στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ»(Ρωμαίους 6:23)

«Γιατί πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μεσω πίστεως. Και Αυτο <η ΣΩΤΗΡΙΑ σας> ΔΕΝ ειναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικο σας. Είναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» (Εφεσιους 2:8-9) βεβαιώνει εμάς και τους πρώην ειδωλολάτρες Εφεσιους που πίστευσαν οτον Χριστό ώστε κανείς μας να μην νομίζει οτι ΧΑΡΗ στα έργα του Χωρίς τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον δεχτεί, στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπει !!!

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.( Ματθαίος 11:28,Εφεσιους 1:3-6,2:8-9)
Φίλοι, στους σκληρόκαρδους, Όχι σ'εσένα καλέ μου αδελφέ κι'αδελφή, αλλα σ' εκεινους που με θρησκευτικό φανατισμό πολεμούν την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Θεου, ο λόγος του Κυρίου λέγει «Όταν φανερώθηκε η ΚΑΛΟΣΥΝΗ και η ΑΓΑΠΗ του ΣΩΤΗΡΑ μας Θεου ΟΧΙ ΧΑΡΗ σε εργα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που κάναμε εμείς αλλα ΧΑΡΗ στο ΔΙΚΟ του ΕΛΕΟΣ μας ΕΣΩΣΕ, με το λουτρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ του Αγίου Πνεύματος, που περιεχυσε πάνω μας πλούσια Δια του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ του ΣΩΤΗΡΑ μας»(Τίτος 3:4-5) και θα περιχησει πλουσιως και σ'εσένα αδελφέ/η μου όταν και εσυ την ΚΑΡΔΙΑ σου στον ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !!!(Ιωάννης 1;12-13,Αποκάλυψη 3;20) Αμήν

No comments:

Post a Comment