Popular Posts

Sunday 23 March 2014

Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ

Φίλοι, το να έχετε εκ των πρότερων βαθιά ριζωμένες γνώμες χωρίς αντικειμενική μελέτη είναι ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΣ, και η βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις όπως :
"Όλοι μεσιτευουν", ενώ το Ευαγγέλιο ρητά λέει οτι «Ένας είναι Ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός.»(Α. Τιμοθεου 2:5) εύκολα δεν αποχωρούν παρά την αποκάλυψη της αλήθειας !
"Η δίκη μας Εκκλησία είναι η ΕΚΛΗΣΙΑ που σώζει", ενώ ο λόγος του Θεού λέγει οτι εκτός του Χρίστου «Από ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο δεν ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ, ούτε υπάρχει πρόσωπο άλλο κάτω απο τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους με το οποίο μπορούμε να σωθούμε.»(Πράξεις 4;12) είναι κι' αυτή μια βαθιά ριζωμένη καταστρεπτική ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΣ, που ο Λόγος της Αλήθειας μόνο με την χάρη του Θεού μπορεί να την εκτοπίσει!!
"Ο Ιερέας μας θα διαβάσει την συγχωρητική ευχή,και ο τρισάθλιος αμαρτωλός που εν Ζωή αγνοούσε τον Χριστό, θα πάει στον παράδεισο!" Είναι άλλη μια Προκατάληψη που στην απώλεια οδηγεί και τον προκατειλημμένο σφιχτά δεμένο στο ΨΕΜΑ τον κράτα παρόλο που το Ευαγγέλιο τονίζει οτι «ο ΜΙΣΘΟΣ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ είναι Θάνατος» (Ρωμαίους 6:23) δηλαδή ΑΙΩΝΙΑ απομάκρυνση απο τον Θεο, και εκτός και αν ο αμαρτωλός ΑΝΗΚΕΙ στον Χριστό, του έχει ανοίξει την καρδία του και ΣΩΤΗΡΑ του τον έχει δεχτεί.(Ιωάννης 1;12-13,10:9,Αποκάλυψη 3;20) στην Κόλαση μετά θάνατο θα βρεθεί !!

Προκατάληψις είναι να έχεις γνώμη εκ των πρότερων διαμορφωμένη από επηρεασμό και χωρίς αντικειμενική μελέτη του θέματος, και δυστυχώς, δυστυχώς οι βαθιά ριζωμένες ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ δεν ΑΠΟΧΟΡΟΥΝ παρά την αποκάλυψη και παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!
Θυμήσου, ότι ο Εβραϊκός λαός άκουγε τη ΑΛΗΘΕΙΑ από τον ιδιο τον ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, που ειναι η προσποίησης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,και όμως πολλοί λίγοι τον Πίστευσαν γιατί η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ τους οτι εκείνοι ήσαν οι θεματοφύλακες της Αλήθειας (καλή ώρα όπως εμείς σήμερα) δεν τους άφηνε να παραδεχτούν τη ΑΛΗΘΕΙΑ, και το ίδιο γίνεται από εκατομμύρια Χριστιανούς και μη σήμερα, η βαθιά ριζωμένη Θρησκευτική τους ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ δεν τους επιτρέπει την Αλήθεια του Ευαγγελίου να την παραδεχτούν και στην ευλογία του Πατρός του Γιου, και του Αγίου Πνεύματος να μπουν !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ με από τους εχθρούς μου" είναι η προσευχή που θα Σώσει τον αμαρτωλό από την ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ που  στην απώλεια με σιγουριά τον οδηγεί.

Φίλε αν την Ζωή σου Αγαπάς, και τον Χριστό λες οτι τον Αγαπάς, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ  και Ζήτησε του να σ'ελευθερώσει από τους εχθρούς σου,  και όποιοι και να είναι οι ΕΘΡΟΙ της ΨΥΧΗΣ σου (καταστροφική Προκατάληψις η κάτι άλλο)  θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, την ΑΛΗΘΕΙΑ θα σου αποκαλύψει, και Κοινωνία με τον Ίδιο θα σου χαρίσει, αν την ευλογία του επιθυμείς και μ'ειλικρινή Καρδιά του το ζητήσεις  !!!  

No comments:

Post a Comment