Popular Posts

Thursday 6 March 2014

" Κύριε Ιησού Χριστέ δώσε μου μια ευκαιρία ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ."

Ο Κύριος μας είπε οτι μακάριοι είναι όσοι νιώθουν την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ τους ΦΤΩΧΕΙΑ, εκείνοι που ΠΕΝΘΟΥΝ, που ΠΕΙΝΟΥΝ και ΔΕΙΨΟΥΝ για τη δικαιοσύνη, γιατι αυτούς θελει να αποκαταστήσει και με ενδύματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ να τους ντύσει.
Ο Παντοδύναμος επι γης Θεός είπε « Σε μένα στραφείτε για να σωθείτε, ολα τα πέρατα της γης» (Ησαΐας 45;22) Ο Χριστός σε καλεί να ΣΤΡΑΦΕΙΣ στον ίδιο και να του ζητήσεις να σου δώσει μια ευκαιρία ώστε στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να μπεις!
" Κύριε Ιησού Χριστέ δώσε μου μια ευκαιρία ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και θα σου δώσει την ευκαιρία ΣΩΤΗΡΑ σου να τον Δεχτείς και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ που χαρίζει και στην αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις !!!

Ο Θεός ΕΥΛΟΓΙΑ θα ΧΑΡΙΣΕΙ σε κάθε αμαρτωλό που τον Γιο του τον Χριστό Σωτήρα του τον δεχτεί, γιατί όποιος ΤΙΜΑΕΙ τον Γιο ΤΙΜΑΕΙ και τον Πατερα που τον εστειλε στον σταυρό για να πληρώσει με το ίδιο του το αίμα την τιμωρία για την δική μας αμαρτία με σκοπό να γίνουμε εμείς ο καρπός της δικαιοσύνης του (Ιωάννης 3:16,B.Koρινθιους 5:21)

Φίλε, μόνον ο Χριστός μπορεί να σε σώσει από τους ορατούς και αόρατους κίνδυνους, που σε περιτριγυρίζουν, απο τον πρόωρο θάνατο, δυστυχήματα, κι' από τα ανεπανόρθωτα χτυπήματα.
" Κύριε Ιησού Χριστέ σώσε με απο τους κίνδυνους της Ζωής μου" είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και απ'όλους τους κινδύνους που σε περιτριγυρίζουν θα σε ΣΩΣΕΙ και στον Παράδεισο την είσοδο σου θα σου εξασφαλίσει !!
«Εγω ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ .Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σε ΜΕΝΑ ως εισοδο, ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ιωαννης 10;9)
«Πράγματι όποιος ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το όνομα του Κυριου θα ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαίους 10:13) Δηλαδή ο αξιόπιστος και ενθαρρυντικός λόγος είναι οτι όποιος και όποια ΖΗΤΗΣΟΥΝ μ'ειλικρινή καρδία την ΒΟΗΘΕΙΑ του Χριστού, από τον ίδιο θα ΣΩΘΟΥΝ !!!

No comments:

Post a Comment