Popular Posts

Saturday 15 March 2014

Η ΤΑΡΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

Φίλοι μου ήμερες ταραχής ανατέλλουν στον ορίζοντα  και ο Χριστός  ειναι η Ασφαλής Κιβωτός της Σωτηρίας και όχι κάποια  πολίτικη συμμαχία.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν αυτός που ΓΛΥΤΩΣΕ τον Σεδραχ, Μισαχ, και  Αβεδ-Νεγω από το φλογερό καμίνι που τους πέταξαν οι άνδρες του Ναβουχοδονόσορ (Δανιήλ 3:24-24), Ο Χριστός ήταν αυτός που ΓΛΥΤΩΣΕ τον Δανιηλ όταν τον πέταξαν στον λάκκο με τα πεινασμένα λιοντάρια (Δανιηλ 6;22) και ο Ιησούς Χριστός ήταν Aυτος που προχωρούσε μπροστά από τον λαό Ισραήλ και τον οδηγούσε μέσα από την έρημο  σε μια στήλη Νεφέλης την ημέρα  και φωτιάς την νύχτα   και που τους ΕΔΩΣΕ νερό να ΠΙΟΥΝ (Εξοδος 13:21,Ψαλμός,78:14-16), και ο πνευματικός ΒΡΑΧΟΣ που τους ακολουθούσε !( Α.Κορινθιους 10:4).  Και ο Δαβίδ λέγει για τον Χριστό « Ακόμα και αν περπατήσω μέσα στο ΘΑΝΑΤΕΡΟ σκοτάδι κακό δεν θα φοβάμαι γιατί μαζί μου ΚΥΡΙΕ είσαι  ΕΣΥ, η γκλίτσα και το ρόπαλο σου μου δίνουν σιγουριά»(Ψαλμός 23:4)
Φίλε μου αν ο Κύριος Ιησούς  Χριστός, είναι και δικός σου ΠΟΙΜΕΝΑΣ όπως ο Δαβίδ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε από τις ταραχές που θα συναντήσεις στην Ζωή, γιατί ο Χριστός γλυτώνει κάθε πιστό του Παιδί και κάθε φοβισμένο και ταραγμένο αμαρτωλό που θα απαντήσει το κάλεσμα του «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς οι ψυχικά βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΔΩΣΩ ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11;28) και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)

"Δώσε μου  Κύριε την δική σου ΕΙΡΗΝΗ ειρήνη και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ με από τον πονηρό, και από τις ταραχές που πρόκειται να έρθουν εναντίον μας. Και ας ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ζωή μου.Αμήν" είναι η προσευχή ο Κύριος θα απαντήσει και την  προστασία του θα χορηγήσει σ'εκείνον που επιστρέψει με μετάνοια σ' ΑΥΤΌΝ  τον  και Σωτήρα του τον δεχτεί !!

Φίλε , αν ο Χριστός δεν είναι προστάτης  σου και ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ σου, τώρα ειναι η ώρα χωρίς δισταγμό να του ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ! 

" Θα Προτιμούσα  να εμπιστευτώ την Ζωή μου στον Χριστό παρα σε κάποια  φιλική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ." Είναι η συνετή και ευλογημένη σωστή απόφαση.
"ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ" λέει ο Κύριος σ' αυτούς που τον Έχουν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα τους δεχτεί !!!
Είναι προτιμότερο να πεθάνω ΖΩΝΤΑΝΟΣ (Σωσμένος και Αναγεννημένος) εν Χριστό παρα να ζω < πνευματικά ΝΕΚΡΟΣ και μακριά από τον ΘΕΟ) μέχρι  τα βαθειά γεράματα !!!

Η αγάπη του Χριστού είναι μεθυστική, και  *μεθάει* την καρδία και  *μεθάει* την Ψυχή !!
Τίποτε καμία Αγάπη στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Αγάπη του Χρίστου, σου εύχομαι Χωρίς δισταγμό στον Χριστό ν'ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και την ΑΓΆΠΗ του προσωπικά να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. ΑΜΗΝ !!

No comments:

Post a Comment