Popular Posts

Saturday 8 March 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

« Ελάτε σε μένα ολοι εσείς που είστε Κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:22) «Εγώ είμαι η πόρτα. Όποιος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9) Πολλά είναι τα εδάφια βεβαιώνουν οτι για να σωθείς πρέπει από τον Χριστό με ΠΙΣΤΗ να εξαρτηθείς και προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς ! (Ιωάννης 1:12-13,6:35,37,40,7:37, Αποκάλυψη 3:20)

Όταν γερνάς νομίζεις ότι ξεκινάς, αλλά δεν ξεκινάς τελειώνεις την Ζωή σου, και αν τον Χριστό Σωτήρα σου δεν τον δεχτείς αμέσως μετά θάνατον μακριά του θα βρεθείς.

"Θα προτιμούσα να είμαι στη θέση αυτών που θα μπούνε στον παράδεισο". 
Aν αυτό επιθυμείς, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13,3;16) γιατί η ΣΩΤΗΡΙΑ είναι το δώρο του ΘΕΟΥ σε κάθε αμαρτωλό που θα ταπεινωθει και από τον Γιο του με ΠΙΣΤΗ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ:
« Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μέσω Πίστεως. Και αυτό ΔΕΝ ειναι επίτευγμα δικα σας. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ.» (Εφεσιους 2;8-9). Και είναι το ανεκτίμητο δώρο του Χριστού -που εξασφάλισε με την σταυρική του ΘΥΣΙΑ- προς κάθε αμαρτωλό που του ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδιά του (Αποκάλυψη 3;20) και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!! (Ιωάννης 1:12-13)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ΖΗΤΩ να με συγχωρέσεις τον αμαρτωλό/η και να έρθεις να ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημέτερες της Ζωής μου. Kαι ας γίνει το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου." Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. 

No comments:

Post a Comment