Popular Posts

Monday 17 March 2014

ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.(Αποκαλυψη 3:20)

Οι σημερινοί καιροί είναι οι καιροί που έχουμε ανάγκη παρά πάνω απο κάθε άλλη εποχή την βοήθεια του ΘΕΟΥ!!!
Και το παράδοξο είναι οτι λίγοι γονατίζουν και  από τον Χριστό ζητούν απο τους  απροβλέπτους  κινδύνους  της ζωής να τους γλυτώσει.
Φίλε ο Χριστός στον ίδιο σε καλεί ΣΩΤΗΡΑ σου, ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ σου να το κανείς, να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, να πάψεις σαν βάρκα χωρίς πηδάλιο στους βράχους της Ζωής να χτυπάς.
Φίλε ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι η στερεά άγκυρα της Ζωής, είναι η Πηγή κάθε ΕΥΛΟΓΙΑΣ, και ο μόνος που την είσοδο σου στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μπορεί να σου χαρίσει, και που χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1;12-13,3;16,10:9,27-28,14:6,Αποκάλυψη 3;20)

Αδελφέ, πίστευσε στον Χριστό, πάψε να ζεις ανεξάρτητος απο Αυτόν που σ' αγαπά και που σε καλεί σ' ΑΥΤΟΝ να τρέξεις και ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρεις, και στην Αιώνια Ζωη να μπεις.
"Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)

Φίλε, μην αφήσεις αναπάντητη την Προσφορά Σωτηρίας και της εισόδου σου στις ευλογίες που ο Κύριος έχει για σένα αλλά με Πίστη άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό και πες του, "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment