Popular Posts

Tuesday 1 April 2014

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ

Tα πάντα από την Χάρη ξεκινούν,
Και στην Χάρη καταλήγουν,
και όποιος είναι σήμερα δυνατός
Κι' αυτός στην χάρη το οφείλει,
Αλλ'αν αρνείται να το Παραδεχτεί
Αυτός ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ πολύ
και από τον Κύριο θα συνετισθεί
Σ'αυτήν η στην επόμενη Ζωή !!!

Χάρη στη χάρη του Κυρίου, ζούμε, κάνουμε οικογένειες, κερδίζουμε τον καθημερινό ψωμί μας, χαιρόμαστε την Ζωή, διατηρούμαστε στην ζωη, και παίρνουμε καθε μας αναπνοή.
Χάρη στην Χάρη του Κυρίου, και στις χειρότερες περιστάσεις, μεσα απο τους πονους,τις αρρώστιες και τα τραύματα ζωης φεγγοβόλα πάντα η Ελπίδα για ενα καλύτερο Αύριο, για ενα χάδι, για μια παρηγοριά, για βοήθεια και δύναμη απο ΆΝΩΘΕΝ, από τον ΘΕΟ.
Χάρη στη ΧΑΡΗ του Κυρίου έθη που ησαν πάμφτωχα αποκτούν επάρκεια, και αλλα που τα μάστιζαν αρρώστιες, βια και διαφθορά ζουν σημερα σε ασφάλεια και ευημερία και αλλα πάλη μεγάλα Εθνη εχουν τοσο πολύ πλουτίσει και ειναι τόσο ισχυρά που απο την ΧΑΡΗ έχουν αποδημήσει, και γεμάτα αισθήματα στρατιωτικής και στρατηγικής υπέροχης νομίζουν οτι δικα τους είναι τα γειτονικά τους εθνη για να τα καταβροχθίσουν.
Αλλα, αλίμονο και τρισαλιμονο στον πολιτικό ηγέτη και στο κράτος του, που όπως οι βασιλιάδες της Ασσυρίας, της Βαβυλωνίας, και ο Μεγάλος Ναβουχοδονόσορ , ο Ναπολέων, και ο Χίτλερ και χιλιαδες άλλοι πιστεύσει οτι χάρη στην δύναμη του μπορεί εθνη να καταβροχθίσει, αυτός θα γνωρίσει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και κανείς δεν μπορεί ατιμώρητα Εθνη και λαούς να βιάζει !!!

Φίλοι, μου κανένας ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ δεν θα μπει στην Βασίλεια του Κυρίου.
Μπροστά στον Κύριο Ιησού Χριστό θα συνταχτούν ολα τα ΕΘΝΗ και θα τα ξεχωρίσει το ενα απο το αλλο, τα πρόβατα απο τα γίδια, και θα πει σ'αυτούς που θα εχει βάλλει στα δεξια του «Ελάτε οι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ του Πατέρα μου να κληρονόμησε τη βασιλεία που εχει ετοιμαστεί για σας..... γιατι Πεινασα, και μου δώσατε να φαω, διψασα και μου δώσατε να πιω....και στην άλλη παράταξη θα πει "Φυγετε απο μενα εσεις οι καταραμένοι, στη Φωτιά την αιώνια ..... Γιατι πεινασα και ΔΕΝ μου δωσατε να φας, διψασα και δεν μου δωσατε να πιω."»(Ματθαίος 25;31-46) Και ολοι που θα συμπεριλαμβάνονται στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του θα ειναι οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, που δεν εκτίμησαν την Σταυρική του ΘΥΣΙΑ, και ΑΓΝΟΗΣΑΝ το κάλεσμα του και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ν' ανοίξουν την Καρδία τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν !!!

Φίλοι η ΑΚΑΤΑΔΕΞΙΑ, το να μην ανοίξεις την καρδιά σου στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς ειναι η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΑΜΑΡΤΙΑ.
Και όποιος ΑΨΗΦΑ την ΧΑΡΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ μακριά του θα χαθεί .

"Xριστε μου, ελα στη Ζωή μου και ΜΕΙΝΕ μαζι μου. Σου ζητάω συγνώμη που μακριά σου όλες τις ήμερες της Ζωής μου Ζούσα. Σου δίνομαι σου Παραδίνομαι και σε Παρακαλώ να έρθεις στην Ζωή μου και να ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου σε μένα." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. Αμην!




 


 







 


No comments:

Post a Comment