Popular Posts

Monday 14 April 2014

ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔEΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ "(Ιωάννης 14:6) ειναι η βεβαίωσης του Κυρίου μας προς στον Θωμά, και όλους εμας που επιθυμούμε να βεβαιωθούμε για τον ΔΡΟΜΟ που στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ οδηγεί.

Φιλε μου κανείς δεν μπορεί να κόψει δρόμο η απ' αλλο δρόμο στον παράδεισο να μπει, ο ΔΡΟΜΟΣ που στον παράδεισο οδηγεί ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, και συνεπώς όποιος ΑΝΗΚΕΙ στον Χριστό, όποιος τον Χριστό όπως οι Απόστολοι ΣΩΤΗΡΑ του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ, κι' αυτός μετα που θα κλείσει τα ματιά του στο *σπίτι* του Πατρός στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ με τον Κύριο του θα βρεθεί !!!

 Αυτά είναι τα χαρμόσυνα νέα, οτι ο *ΔΡΟΜΟΣ* για τον παράδεισο είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ τον εχει ΑΝΟΙΞΕΙ ο Χριστός θυσιάζοντας την ιδια την Ζωή του στον Σταυρό για να ΠΛΗΡΩΣΕΙ την τιμωρία για την δική μας αμαρτία, ώστε κάθε πιστό του παιδί να μην χαθεί, αλλά στο σπίτι του πατρός στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μετά θάνατο να βρεθεί !!! (Ιωάννης 3:16, 14:2-4)

Μαζί με τον Χριστό θα είναι όλοι όσοι τον ΧΡΙΣΤΟ εχουν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ τους δεχτεί :< Πάτερα, αυτούς που μου εχεις δώσει, θέλω οπου ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, να είναι κι'αυτοι ΜΑΖΙ μου, για να βλέπουν τη ΔΟΞΑ τη δικη μου, την οποια Εσυ μου έδωσες , γιατι μ'αγάπησες πρωτου δημιουργηθεί ο κόσμος !»(Ιωάννης 17:24)

Φιλε, ο Χριστος ειναι ο ΔΡΟΜΟΣ μην διστάζεις κα αργοπορεις άνοιξε του την καρδιά σου και στη Ευλογία του Πατρός στον Παράδεισο και εσυ θα μπεις !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητώ, να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ολες τις ήμερες της ζωης μου." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό και του χαρίζει ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ !!! Αμήν!!

No comments:

Post a Comment