Popular Posts

Sunday 27 April 2014

KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

Φίλοι, χθες, είχαμε πει οτι ο Κύριος θα σώσει τον τελείως χαμένο που θα επιστρέψει σ' Αυτόν, σήμερα ο Κύριος λέει ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΟΣΟΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ Μ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ! 
"ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ" «Στραφείτε σε μένα για να σωθείτε όλα τα πέρατα της γης, γιατί Εγώ ΕΙΜΑΙ ο Κύριος»(Ησαΐας 45;22) και άλλος Σωτήρας δεν υπάρχει .(Πράξεις 4:12) λέει ο Κύριος !
Δεν θα υποτιμηθώ, όσοι πιστεύουν ότι χωρίς Σωτήρα τους να με δεχτούν απο άλλη πόρτα στην βασιλεία μου θα μπουν, μακριά μου θα χαθούν, λέει ο Κύριος.
Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα όποιος με τιμήσει <ανοίξει την καρδιά του σε μένα>  θα σωθεί, και όποιος με ατιμησει, με υποτιμήσει θα χαθεί.
Γιατι αδικείται τον εαυτό σας λέει ο Κύριος και πιστεύετε οτι χωρίς Σωτήρα σας να με δεχτείτε στην Βασιλεία μου θα μπείτε ;
Από πότε ο πηλός μπορεί να πει στον κεραμέα άνοιξε την πόρτα στην βασιλεία σου να μπω ; 
Φίλοι, αν ήτανε δυνατόν ο Κύριος να γυρίσει και να *καταπιεί* τις λέξεις του, και να μετανοήσει θα το έκανε, άλλα τώρα λέει όποιος ΑΡΝΕΙΤΕ Σωτήρα του να με δεχτεί για πάντα μακριά μου θα χαθεί, εκτός και αν μετανοήσει ! 
Φίλε μου, αν τον  Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς  απο την ΧΑΡΗ του δεν θα αποκοπείς  γιατί  καμία δύναμης στον κόσμο δεν θα μπορέσει ποτε να σε χωρίσει απο την ΑΓΑΠΗ του, και μέσα απ' ολα θα βγαίνεις νικητής (Ρωμαίους 8:35-39) και στην αιώνια Ζωή θα μπεις !! 

KY
ΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Είναι η προσευχή που αν είναι ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και την Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.Αμήν! 

No comments:

Post a Comment