Popular Posts

Saturday 19 April 2014

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

"Κάθε πληγή της καρδίας σου να γιατρέψω, με το Αγιο Πνεύμα να σε Βαπτίσω, ενα καινούργιο Παρών να σου ΧΑΡΙΣΩ, κι' ολες τις ήμερες της Ζωής σου στην καρδιά σου να ΖΗΣΩ, ΠΟΤΕ να μην σ΄ΑΦΗΣΩ ουτε να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ, και σε μονοπάτια και δρόμους Ευλογίας που ποτε δεν διανοήθηκες να σ'οδηγήσω" λεγει ο ΚΥΡΙΟΣ, σ'εσένα που ΑΓΑΠΑ και ακόμα το κάλεσμα του δεν το εχεις απαντήσει (Αποκάλυψη 3:20) και προσωπικό Σωτήρα σου ακόμα δεν τον έχεις δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)

Η ΑΓΑΠΗ του Χριστού εις τον ίδιο σε ΚΑΛΕΙ να ΑΦΗΣΕΙΣ γι' Αυτόν όλα <όσα την ΕΥΛΟΓΙΑ του και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μπορούν να σου στερήσουν> και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ !!


Η Σωτηρία φίλε/η μου είναι το ΔΩΡΟ του Χριστού στον αμαρτωλό που του Δώσει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στην καρδιά του, που τον ΔΟΞΑΣΕΙ, που τον ΤΙΜΗΣΕΙ, που του Ανοίξει την Καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί, αυτόν η αυτήν και ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα *ΔΟΞΑΣΕΙ* θα ΤΙΜΗΣΕΙ θα ΕΡΘΕΙ στην ΚΑΡΔΙΑ του και θα ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ του ολες τις ήμερες τις Ζωης του (Ιωάννης 14:23,Αποκάλυψη 3:20) και στον Πατέρα του θα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι είναι δικός του !!(Ματθαίος 10:32)

Αυτόν όμως που ΑΡΝΗΘΕΙ να τον ΤΙΜΗΣΕΙ, στην καρδία του να τον ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ, αυτόν η αυτήν κι' ο Χριστός μπροστά στον ουράνιο Πάτερα θα τον αρνηθεί !!! !!(Ματθαίος 10:33)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, την Παρουσία σου στην Καρδιά μου επιθυμώ, σ' ΑΓΑΠΩ και σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σε παρακαλώ,"ΕΛΑ να ΖΗΣΕΙΣ μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ/ια ΣΟΥ." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Κύριος θα απαντήσει και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του για πάντα θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ, και την καινούργια Ζωή που έχει για ΣΕΝΑ θα ΑΡΧΙΣΕΙΣ να ΖΕΙΣ. Αμήν !!

Σου εύχομαι πραγματική ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, με τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ στην ΖΩΗ σου, πάντα στο πλευρό σου ΣΩΤΗΡΑ σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟ σου. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment