Popular Posts

Friday 11 April 2014

ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός στους δύσπιστους Εβραίους που δεν παραδεχόντουσαν την ΘΕΟTHTA του, την προαιώνια ΥΠΑΡΞΗ του είπε  "ΕΓΩ ΕΙΜΙ", δηλαδή ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝ ΘΕΟΣ, που ο Αβραάμ λαχτάρησε να δει τη δίκη μου ημέρα, και την είδε και χάρηκε.(Ιωαννης 8:56-58) και στην Χαρά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που μόνο ο Χριστός χαρίζει και εσύ θα μπεις, αν τον ίδιο που είναι ο ΩΝ, και ο ΗΝ και ο Ερχόμενος, ο ΘΕΟΣ που Παντοτε ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΗΡΧΕ,και που Πρόκειται να ΕΡΘΕΙ, ο Άλφα και το Ωμέγα, Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ (Αποκάλυψη 1:7-8) προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !!!

«ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ»(Ισαϊας 43:11, 45:5,Πράξεις 4;12)
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ» (Ιωάννης 11:25) «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΒΟΣΚΗ»(Ιωάννης 10:9)
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

Φίλοι, άλλος ΣΩΤΗΡΑΣ δεν υπάρχει, ο Χριστος μας ειναι ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΟΣ που μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ ώστε έδωσε για μας την ίδια του τη Ζωή!(Φιλιππησιους 2:5-8)

 Φίλοι, πάψετε να επηρεάζεστε απο τους κατα κανόνα ψεύτες, απ'αυτούς που ενω γνωρίζουν την αλήθεια οτι ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ τον αμαρτωλό, και όμως αυτοί ασύστολα ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ λέγοντας οτι μέσω της δικής τους εκκλησίας ο αδιάφορος αμαρτωλός που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί χάρη της δίκης τους μεσολαβήσεως θα σωθεί !!
Η Αγάπη του Θεού μας Ιησού Χριστού είναι καταπληκτική, μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ που έδωσε για μας την ίδια του τη Ζωή, ώστε τώρα όποιος ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ, ώστε δεν θα χαθεί, αλλα θα εχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ! (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

 «Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την Φωνή μου και με ακολουθούν. Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ αυτά ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και με κανένα τρόπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ» είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Ιωάννης 10:27)

No comments:

Post a Comment