Popular Posts

Tuesday 15 April 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΑΤΕΥΕΙΣ

Είναι η προσευχή εκείνου που άνοιξε την καρδιά του στον Χριστό, και Έλαβε ένα καινούργιο παρών την Αναγέννηση που ειναι η άφθαρτη και αμάραντη ΣΩΤΗΡΙΑ της ψυχής, που χωρίς αυτή κανείς στον παράδεισο δεν μπορεί να μπει !!!
Αδελφέ/η μου, αν άνοιξες την καρδιά σου... στον Χριστο και Σωτήρα σου τον δέχτηκες, ας είσαι γεμάτος/η χαρά και ευγνωμοσύνη γιατί απο τον ΘΕΟ γεννήθηκες ξανά (Ιωάννης 1:13) και στην τελική Κρήτη δεν πρόκειται να βρεθείς, άλλα έχεις κιόλας ΜΕΤΑΒΕΙ από τον θάνατο στη ΖΩΗ ! (Ιωάννης 5:24,3:18)

Ας είσαι γεμάτος ΧΑΡΑ γιατί απο το Άγιο Πνεύμα εχεις ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ και εχεις λάβει την δύναμη κάθε πειρασμό και ανεπίτρεπτη επιθυμία ν' αντισταθείς και νικητής να βγεις γιατί Αυτός που ZEI ΜΕΣΑ σου είναι πιο ΔΥΝΑΤΟΣ απο αυτόν που κυριαρχεί μέσα στον Κόσμο !!!(Α.Ιωάννου 4:4) και σου εχει ΔΩΣΕΙ όλα όσα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για τη Ζωή και την ΕΥΣΕΒΗ ΔΙΑΓΩΓΗ (Β.Πέτρου 1;3) ώστε μέσα από κάθε αναπάντεχο κτύπημα Ζωής να βγαίνεις πάντα νικητής χάρη στον Ιησού Χριστό που είναι μαζί σου !!!(Ρωμαίους 8:37), και ΠΟΤΕ δεν θα σ'αφήσει ούτε θα σ'εγκαταλείψει.(Εβραίους 13:5)

Αν όμως τον Χριστό αρνήθηκες Σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του για πάντα θα χαθείς !
Φιλε, στον παράδεισο θα μπει μόνο κάθε μετανοημένος αμαρτωλός που επιστρέψει σ' αυτόν και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί. Ο Χριστός είναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η πηγή της ΖΩΗΣ,(Ιωάννης 11:25) και όποιος τον Χριστό έχει, έχει ηδη την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ειναι η αξιόπιστη χαρμόσυνη ΜΑΡΤΥΡΙΑ του ΘΕΟΥ οτι « ο Θεός μας έδωσε Ζωη Αιώνια και η πηγή της ΖΩΗΣ ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Όποιος έχει τον Χριστό έχει τη ΖΩΗ. Όποιος δεν έχει -τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί- δεν εχει τη ΖΩΗ !»(Α.Ιωάννου 5:11)

Στην σκεπή του Χριστού θα μπεις και απο την ΧΑΡΗ του, το ΕΛΕΟΣ του και την ΔΥΝΑΜΗ του θα ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ οταν το Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ !!! Αμήν!

No comments:

Post a Comment