Popular Posts

Sunday 6 April 2014

MHN EΠΙΘΙΥΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤOY ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ.

Είναι μια από τις βασικότερες εντολές της Ζωής για όλους εμάς που μέσα από τους αιώνες επιθυμούμε να έχουμε περισσότερα και περισσότερα στη Ζωή, οτι βλέπουν τα μάτια μας, και η έλξη του πλούτου, της Κληρονομιάς , και της γυναικείας ομορφιάς μπορεί ευκολότατα να μας παρασύρει !! 
Και ο Θεός μέσα απο τους Αιώνες προειδοποιεί το ανθρώπινο γένος και μας λεει  ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙΣ  τα ΠΛΟΥΤΗ που ο πλησίον σου ΕΧΕΙ και ΟΧΙ εσυ, την Κληρονομιά που ο πλησίον σου θα κληρονομήσει και ΟΧΙ εσύ, την Γυναίκα που ο Πλησίον σου έχει. (Δευτερονόμιο 5:21) 
Γιατί αν τα επιθυμήσει θα αμαρτήσεις, γιατι μέσω της ανεπίτρεπτης επιθυμίας θα πληγωθείς, θα αιχμαλωτιστείς και θα εμπαίσεις απο του Κυρίου την ευλογία, θα είσαι ώριμος για την ΔΙΚΑΙΗ καταστροφή και ΤΙΜΩΡΙΑ.

"Κυριε Ιησού Χριστέ ελευθέρωσε με από την ανεπίτρεπτες  αμαρτωλες επιθυμίες της καρδΙας μου"είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει και θα σου δώσει την δύναμη να αντισταθείς !!!. (A.Kορινθιους 10:13) 

Κύριε Ιησού Χριστέ, μην επιτρέψεις συμφορά να βρει κανένα πιστό σου παιδί που ξένα πλούτη επιθυμεί
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχωρα με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και πλούτη και  επιθυμούσα, μετανοώ και σου Ζητώ "Ελα στη Ζωή μου και μείνε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου, Eείμαι δικός σου" Eιναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό! 

No comments:

Post a Comment