Popular Posts

Tuesday 8 April 2014

AYTOΣ ΠΟΥ Μ' ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ Μ' ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ.

Αυτός που μ'άλλο μέτρο μετράει τους άλλους, και τον Χριστό και τα λόγια του που είπε « Με βάση το κριτήριο που κρίνετε θα κριθείτε, και με βάση το μέτρο που ΜΕΤΡΑΤΕ θα ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ και εσείς» τα υποτιμά απο τον Χριστό θα κριθεί !!!(Ματθαίος 7:2)
Δεν θα υπάρξουν διαφορετικά σταθμά και διαφορετικά μέτρα την ήμερα που ολοι θα δώσουμε λόγο για καθε λόγο, πράξη και σκέψη μας, ακόμα και στα Σωσμένα, Αναγεννημένα ΠΙΣΤΑ παιδιά του Κυρίου θα ισχύσει ο λόγος του Κυρίου με το ΜΕΤΡΟ που ΜΕΤΡΑΣ θα ΜΕΤΡΗΘΕΙΣ από τον Κύριο.
Δηλαδή αν εγώ η εσυ που θα πρέπει να είμαστε παράδειγμα ευσπλαχνίας κρίνουμε ΣΚΛΗΡΑ τον αδελφό/η μας, το δικό μας μέτρο θα χρησιμοποιήσει και ο Κύριος για να μας Κρίνει, και ΟΧΙ το δικό του που ειναι μέτρο ΕΥΣΠΑΛΑΧΝΙΑΣ !!!
Εκείνοι που νομίζουν οτι απαρτίζουν το σώμα της ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ας προσέξουν να ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, και ιδίως σκληροί δικαστές, γιατί ο Κύριος θα κρίνει τον καθένα με το μέτρο που ο ίδιος μετρούσε εν ζωη !!
Φίλε μου εσυ που ακόμα δεν είσαι πιστό παιδί του Κυρίου, μην κακίζεις κανέναν, γιατί δεν έχεις τα δικά του βιώματα, γιατί αν τα είχες πολύ πιθανόν χειρότερα να έκανες απο αυτόν η αυτη που εσυ ΚΡΙΝΕΙΣ και στην καρδια σου καταδικάζεις.
«ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ λέει ο Κύριος και ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ. ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ. ΜΕΡΙΔΑ ΟΛΟΓΙΟΜΗ...» (Λουκάς 6:37) και πανω απ' ολα φιλε μου αν τον Χριστό μεχρι σήμερα ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις δεχτεί,τρέξε να του ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, ώστε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρος και εσύ να μπεις.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

"Θα σ' ακολουθώ ολες τις ημερες της Ζωής μου" ειναι η ΠΡΑΞΗΣ, το ΤΕΚΜΗΡΙΟ του γνήσιου ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ. Ζει ακολουθώντας τον Χριστο ΟΛΕΣ τις ήμερες της ζωής του.
Και αν κάποιος υποστηρίζει οτι είναι ΓΝΗΣΙΟ πιστό παιδί του Κυρίου, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, και δεν εχει ΑΣΠΑΣΤΕΙ αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ δεν ακολουθήσει μέχρι το ΤΕΛΟΣ, αυτός ειναι ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ και Ποτε του ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΜΕΝΟΣ !!!
Ο ΣΟΣΜΕΝΟΣ και ΔΟΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ειναι αυτος που ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ τον ΧΡΙΣΤΟ μέχρι την τελευταία του ΠΝΟΗ !!! Τίποτε λιγότερο !!!
"Θα προτιμούσα να είμαι ο φτωχότερος άνθρωπος του κόσμου, και στον Παράδεισο να μπω, παρά ο πλουσιότερος και καταλήξω στην Κόλαση" είναι η σκέψης του φρόνιμου ανθρώπου.

Κανένας στον Παράδεισο δεν θα μπει, ΧΩΡΙΣ τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment