Popular Posts

Wednesday 23 April 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Φίλε διαπιστώνεις την υπερβολική αγάπη του Χριστού που άφησε την επουράνια δόξα του και πήρε μορφή ανθρώπου, ώστε να υποστεί για χάρη μας σταυρικό Θάνατο,(Φιλιππησιους 2:6-8) ώστε εμείς που τον εμπιστευτούμε και Σωτήρα μας τον δεχτούμε να μην λάβουμε για τις αμαρτίες μας την τιμωρία που μας αξίζει, άλλα την την ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ του που δεν την αξίζουμε και που ποτε δε θα μπορούσαμε με τα δικά μας έργα να την αποκτήσουμε !(Εφεσιους 2:8-9)

Γιατί ενώ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ της ΤΙΜΩΡΙΑΣ του ΘΕΟΥ (Εφες.2:3) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ και ΑΜΑΡΤΙΩΝ, μεσα στις οποίες βαδίσαμε σύμφωνα με τον τρόπο Ζωής του κόσμου.... ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ του ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ μας ΕΓΩ (Εφεσιους 2:1-3) ο ΘΕΟΣ μας ΖΩΠΟΙΗΣΕ -μας ΕΔΩΣΕ ΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ- με τον ΧΡΙΣΤΟ.(Εφεσ. 2:5) και ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ θα ΔΩΣΕΙ και σε σένα όταν το Κάλεσμα του το απαντήσεις, και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, συνειδητά του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13) και αρχίσεις να τον ακολουθείς !!!!

«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < συνειδητά τον καλωσόρισαν στην καρδιά τους (Αποκάλυψη 3:20)> τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού. Αυτοί από τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗKAN» (Ιωάννης 1:12-13) και σήμερα είναι η σειρά σου να τον εμπιστευτείς και στην αιωνία Ζωή να μπεις !!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδιά μου, και σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου, ολες τις ήμερες της Ζωής μου. ΓΕΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου.Αμήν" Είναι η προσευχή ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ και συμβιώσεως για πάντα με τον ΘΕΟ, χάρη στον ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΧΡΙΣΤΟ !

1 comment:

  1. «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < συνειδητά τον καλωσόρισαν στην καρδιά τους (Αποκάλυψη 3:20)> τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού.Αυτοί από τον Θεο ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, και ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ούτε απο ανθρωπινή Θέληση, η απο επιθυμία ανδρός, αλλά από τον ΘΕΟ»(Ιωάννης 1:12-13)

    ReplyDelete