Popular Posts

Thursday 17 April 2014

ΜΟΧΘΟΡΩΣΙΑ

MοχθοΡωσία είναι η προσπάθεια της Ρωσίας με μόχθο να καταλάβει την Ουκρανία, αλλά ο μόχθος της θα της βγει σε κακό. Γιατί ο ηγέτης και η χώρα του που με δόλο και μόχθο καταλύουν την Ελευθερία ενος Κράτους και σε κατοχή το οδηγούν θα πρέπει και να ειναι έτοιμοι την καταιγίδα να υποστούν.

Ο προφήτης Μιχαϊας επτακόσια χρόνια προ Χριστού είπε « Αλίμονο σ' εκείνους που ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΝ... ΣΧΕΔ...ΙΑΖΟΝΤΑΣ το ΚΑΚΟ για να το ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το πρωι, και που Θα το ΚΑΝΟΥΝ επειδή ΕΧΟΥΝ την ΔΥΝΑΜΗ»(Μιχαϊας 2:1,3) και καταλήγει οτι δεν θα αποφύγουν την τιμωρία αυτοι που σχεδιάζουν το κακό !!
Δεν υπάρχουν πια δυο μέτρα και δυο σταθμά, όποιος και να ειναι ο ηγέτης και το κράτος που μηχανουργει και κατοχή άλλων εθνών και παλιών μεγαλείων επιθυμεί θα αντιμετωπίσει την διεθνή αγανάκτηση, και την δίκαιη καταστροφή, γιατι πέρασε και δεν θα ξανάρθει η παλιά επεκτατική πολίτικη, αφού τώρα κάθε λαός ακόμα και οι αραβικοί και αφρικάνικοι ελευθέρα θέλουν να ζουν και το μέλλον τους και το πολίτευμα τους οι ίδιοι να το αποφασίζουν.
Η κατάληψης της Ελευθερίας είναι δαιμονική,

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ και είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΖΕΙ.
Το θέλημα του Θεού είναι τα κράτη να ζουν ελευθέρα και με Ειρήνη, και όποιοι την Ειρήνη διαταράσσουν και πολέμους σχεδιάζουν στην καταστροφή μας οδηγούν και πολλοί μαζί τους θα καταστραφούν !!!
Κύριε Σώσε την Ελλάδα μας από την μέλλουσα καταστροφή, και συμμαχίες αδικίας !!!

No comments:

Post a Comment