Popular Posts

Tuesday 22 April 2014

O ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ NAI H OXI ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Έχω μία απορία κύριε Στέλιο... Εσείς που ασχολείστε... Ο Χριστός είπε ότι πιο εύκολο είναι να περάσει μια καμήλα από ένα βελόνι, παρά ένας πλούσιος να μπει στον παράδεισο.. Δηλαδή όποιος είναι πλούσιος... Και καλός να είναι πάει κόλαση?
Αγαπητέ Φίλε στον παράδεισο δεν θα μπούνε οι *καλοί* χάρη στα έργα τους, αλλά ΜΟΝΟ οι ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ είτε πλούσιοι είναι είτε φτωχοί !!!

Κανένας που εμείς αξιολογούμε καλόν ΔΕΝ θα μπει στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ χάρη στην καλοσύνη του, γιατί το Ευαγγέλιο ΤΟΝΙΖΕΙ οτι ολοι ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΑΚΡΙΑ απο την δόξα του Θεού,(Ρωμαίους 3:23) και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δίκαιος, <αυτόν που εμείς αποκαλούμε ΚΑΛΟ στα μάτια του ΘΕΟΥ> ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!(Ρωμαίους 3:10)
Το οτι ο Χριστός είπε «ότι πι' εύκολο είναι να περάσει μια καμήλα από έν βελονι, παρά ένας πλούσιος να μπει στον παράδεισο» Αυτο θα πρέπει να το αντιληφθούμε στο πλαίσιο οτι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δε θα μπει κανένας που αισθάνεται φτασμένος, που νομίζει οτι δεν εχει την αναγκη του ΕΛΕΟΥΣ και της ΧΑΡΗΣ του θεού, και γι΄ αυτό ολοι εκείνοι που νομίζουν οτι χάρη στα έργα τους, στις καλές του πράξεις (που είναι σαν Λίγδιασμενα πατσαβούρια στα μάτια του Θεού.Iσαϊας 64:6) η χάρη στην μεσολάβηση της εκκλησίας του οι κάποιων άλλων στον παράδεισο θα μπουν,αντι στον Χριστό ν'ανοίξουν την καρδιά τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν, αυτοί μακριά από τον Χριστό μετά θάνατο θα βρεθούν, γιατί δεν ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν.(Ιωάννης 1;12-13)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που στον παράδεισο οδηγεί,(Ιωάννης 14:6) και την ΣΩΤΗΡΙΑ του χαρίζει σε κάθε ταπεινό που τον ΑΓΑΠΑ και απ' Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!

 

No comments:

Post a Comment