Popular Posts

Wednesday 2 April 2014

Η ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ

Κανένας απο εμας που δεν αναγνωρίζει οτι η ανθρωπινη καρδια ειναι ΑΠΑΤΗΛΗ και ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ (Ιερεμιας17:9) και οτι απο τις καρδιες μας ΠΗΓΑΖΟΥΝ κακοι διαλογισμοι, μοιχειες , πορνειες, φονοι, κλοπες, πλεονεξιες, δολος, ασελγεια, ακολασια, βλέμματα πονηρά, βλαστημια, ΥΠΕΡΟΨΙΑ, αφροσυνη (Μαρκος7:21) δεν μπορεί να παραδεχτεί οτι τα ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ και ΣΥΜΦΟΡΕΣ της Ζωης ειναι τα μεσα του θεου για την ΣΩΤΗΡΙΑ μας, για να φέρουν μερικούς απο εμάς κοντά του !!

Ναι φιλοι μου, το ανθρωπινό γενος είμαστε ΣΚΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ, « Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ (με προδιαθεση τον Χριστο Σωτηρα του να τον Δεχτει) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ»(Ησαϊας 64;5) και υπο φυσιολογικές συνθήκες ευημερίας καμια ψυχή τον Κύριο δεν θα τον Ζητούσε, αλλα μακρια του στην Αιωνια Κόλαση χωρις ευκαιρια μετανοιας θα αποδημουσε !!

Και Κυριος για να Σωσει απο την Αιωνια Κολαση τους λιγους που θα μετανοησουν,(Ρωμαιους 9;27) δεν θα διστάσει ν' αφήσει όλους μας στις συμφορές να μπούμε ωστε εκεινοι που ειλικρινά τον ΖΗΤΟΥΝ και ειναι διατεθειμένοι ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ,και στην ευλογία του να μπουν !!!

Φιλοι, μην σας κακοφαίνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ, οτι ο ΘΕΟΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ με ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ (Θρήσκους και Άθρησκους Σκληροτράχηλους,) πλάσματα που ΑΞΙΖΟΥΝ την δίκαιη οργη του (Ρωμαιος 9;22) αλλα παλι για να ΣΩΣΕΙ μερικούς επιτρέπει πόνους και συμφορές ολους να μας αγγίξουν ωστε οι ΣΩΣΤΟΙ την ΚΑΡΔΙΑ στον Χριστό να επιστρέψουν και να ΣΩΘΟΥΝ !!

Ναι φιλοι μου. Ο Κυριος δεν δίσταξε να ΘΥΣΙΑΣΕΙ τον μονογενή Γιο του τον Χριστό για μας τους αμαρτωλούς ωστε όποιος τον Χριστο εμπιστευτεί και προσωπικό σωτηρα του τον δεχτει να μην χαθεί αλλα να λάβει Αιωνια Ζωη.(Ιωάννης 3;16.36,5:24) και με την ιδια σκεψη για να ΣΩΣΕΙ εκεινους που τον Χριστο μ'ειλικρινή καρδιά θα τον Ζητήσουν, θα επιτρέψει συμφορές και δυνατά χτυπήματα να μας χτυπήσουν ώστε ολοι να μην ΧΑΘΟΥΝ αλλα οι μετανιωμένοι να ΣΩΘΟΥΝ ! Αμην

No comments:

Post a Comment