Popular Posts

Monday 28 April 2014

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΓΑΠΗΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Χριστό, ειναι αδύνατο να του ανοίξουμε την καρδιά μας, να τον Αγαπήσουμε και προσωπικό Σωτήρα μας να τον δεχτούμε, γιατι χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει δεσμός.
 
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ειναι το ΘΕΛΕΛΙΟ και η ΒΑΣΗΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ γιατι χωρίς ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον ΧΡΙΣΤΟ ειναι αδύνατο ναμπούμε στην ευλογία του,(Εβραίους 11:6) αφού για ν' ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και Σωτήρα σου να τον δεχτείς ΠΡΕΠΕΙ πρωτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, να του έχεις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Το κάλεσμα του Χριστού «Να, στέκομαι τωρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ανοίξεις την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνίσουμε μαζι» ΠΟΤΕ δεν θα το απαντήσεις αν δεν του εχεις εμπιστοσύνη, και χωρις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Χριστό μάταια από άλλους και άλλες βοήθεια θα ζητάς παρά απο τον ΧΡΙΣΤΟ που ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ  αυτούς που ΜΕΣΩ Αυτου ΠΡΟΣEΡΧΟΝΤΑΙ στον Θεο !!!(Εβραίους 7:24)
«Πραγματικά σας λέω, όποιος δεν ΔΕΧΤΕΙ την ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Θεου ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ < με την καρδιά γεμάτη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ > αυτός, ΠΟΤΕ δεν θα ΜΠΕΙ σ' αυτήν»,(Μάρκος 10;19) ειναι τα λόγια του Χριστού γι 'όλους όσους στην βασιλεία του επιθυμούν να μπουν !

Στην ευλογία του Πατρός κανένας δεν θα μπει, εκτός και αν σαν ΠΑΙΔΙ τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ. Από τις προσευχές σου φίλε μου, θα διαπιστώσεις αν τον ΧΡΙΣΤΟ έχεις ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην Βασιλεία του θα μπεις, η αν η ΠΙΣΤΗΣ σου είναι ανύπαρκτη.
Το γεγονός πάντως ειναι οτι o ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ιησούς Χριστός Υπόσχεται ΑΝΑΠΑΥΣΗ (Ματθαιος 11;28) ΨΥΧΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ (Ιωάννης 4:4:13-14,7:37-38) και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να δώσει σε καθε κουρασμένο και αμαρτίες φορτωμένο αμαρτωλό που ΕΡΘΕΙ σ΄Αυτόν, «Αυτόν που ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, αυτον ΟΧΙ δε θα τον αποδιωξω... αλλα θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΩ την εσχάτη ημέρα» (Ιωάννης 6:37) οτι ΠΟΤΕ δεν θα τον ΑΦΗΣΕΙ ουτε θα τον ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ(Εβραιους 13:5) αλλά θα έρθει με τον Πατέρα και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝΕ μέσα του (Ιωαννης 14;23) και με κανένα τρόπο ποτε δεν θα χαθεί (Ιωαν.10:27-28) καιόπου θα ειναι ο ίδιος θα ειναι κι'αυτός( Ιωαν.17:24) και στον παράδεισο θα τον παρει ΚΟΝΤΑ του ! (Ιωαν,14:3)
Μέσω της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ φίλε μου, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ καρδιακά τον ΧΡΙΣΤΟ στην αιώνια Ζωή θα μπεις ! (Ιωάννης 3;16,5;24)
"Βοήθησε με Κύριε την δυσπιστία μου να την ξεπεράσω, και σαν παιδί να σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΏ, και από σένα κι' εγώ να σωθώ." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και στην ΠΙΣΤΗ σου στον ιδιο θα σ' αυξήσει και στην Ευλογία του και εσυ θα μπεις !

No comments:

Post a Comment