Popular Posts

Monday 7 April 2014

Είσαι στο σωστό δρόμο; Elladios Graikos

Από τον Αδελφό εις Χριστό Elladios Graikos

Οποιοσδήποτε οδηγεί αυτοκίνητο για κάποια χρόνια, κάποια στιγμή έκανε μια λανθασμένη στροφή στο δρόμο, και ίσως να πήγε μια μεγάλη απόσταση πριν συνειδητο-ποιήσει πως βρίσκεται σε λανθασμένο δρόμο.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι έλεγαν: “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη”. Και οι Βυζαντινοί έλεγαν: “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κωνσταντινούπολη”. Κι αυτό φυσικά δεν είναι αληθές. Κάποιοι δρόμοι οδηγούν στη Βαγδάτη, κάποιοι στο Κατμαντού και κάποιοι στη Μαδρίτη.

Παρόμοια… δεν είναι αληθές πως όλοι οι δρόμοι οδη-γούν στον Ουρανό.

Στο βωμό της ευρείας αντίληψης, της ελεύθερης άπο-ψης, του “ανοιχτού μυαλού”, και της πολιτικής ορθότητας, η γενιά μας είναι προετοιμασμένη να πετάξει την κοινή λογική στα σκουπίδια. Καμαρώνουμε για το ανοιχτό μας πνεύμα και για τον πολιτισμό μας και για τα δικαιώματα των άλλων… κι αυτό είναι καλό… ΑΛΛΑ…

Είναι ένα πράγμα να σέβεσαι το δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τον δικό του Θεό και να Τον προσκυνά και να Τον λατρεύει με το δικό του τρόπο… αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

Ακούμε κάποιους κουλτουριάρηδες να αμπελοφιλοσοφούν και να λένε: «Ένας είναι ο Θεός και όλες οι θρησκείες οδηγούν σ’ Αυτόν».

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

1 comment:

  1. Φίλοι μου Ο επι γης ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειπε¨
    «Εγώ είμαι η Πορτα• όποιος μπει μέσα διαμέσου εμού, θα σωθεί, και θα μπει μέσα, και θα βγει έξω, και θα βρει βοσκή» Ιωάννης 10:9)

    «Εγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή• κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού»(Ιωαννης 14:6)
    Ας μην είμαστε αφελείς, αλλα όλη μας την ΠΙΣΤΗ χωρίς δισταγμό ας την Θέσουμε στον ΧΡΙΣΤΟ, αυτός ειναι το στερεό ΘΕΜΕΛΙΟ και η ΚΙΒΩΤΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και εκτός αυτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανεις άλλος που μπορεί να ΣΩΣΕΙ τον αμαρτωλό !!!(Πράξεις 4:12)

    ReplyDelete