Popular Posts

Monday 7 April 2014

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 Χάρη στην θυσία του Χριστού που μπήκε μια για πάντα στα Άγια Αγίων με το δικο του αίμα εξασφαλίστηκε η ΑΙΩΝΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ, που προσφέρει σε καθε αμαρτωλό που πιστεύσει σ' αυτον και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.(Ιωαννης 1:12-13,3:16,36,5:24)
«Ο Χριστός ο αρχιερέας των μελλοντικών αγάθων .....μπήκε μια για πάντα στα Αγια Αγίων, στηριζόμενος οχι σε αίμα τράγων και μοσχαριών, αλλα μέσω του δικου του αίματος εξασφαλισε ΑΙΩΝΙΑ ΛΥΤΩΣΗ»(Εβραίους 9:11-12) γιατι μόνο η Θυσία του Ιησού Χριστού καθαρίζει παντελώς την συνείδηση του πιστευσαντος σ'αυτον αμαρτωλού και του Χαρίζει ενα καινούργιο παρών .
Φίλε, χωρίς στον Χριστό να έχεις δοθεί και προσωπικό Σωτήρα σου να τον εχεις δεχτεί, είσαι μέσα στις αμαρτίες σου, γιατι η Σωτηρία δεν είναι εθνική, η ομαδική, ούτε μεταβιβάζεται μ'ανθρώπινη πρωτοβουλία η ενέργεια αλλα μόνο απο τον ΘΕΟ σε καθε αμαρτωλό που ανοίξει την καρδια του στον Χριστο και σωτήρα του τον δεχτει !!
« Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους ομως τον δέχτηκαν <τον εμπιστεύτηκαν με την καρδιά τους> σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ..... Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μειξη, ΟΥΤΕ απο ανθρώπινη θεληση (κάποιου Ιερέα, επισκόπου, Ποιμένα, Μητροπολίτη,) ΟΥΤΕ από ανδρική επιθυμία, ΑΛΛΑ απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!» (Ιωάννης 1:12-13)
Φιλε μου, αν απο τον ΘΕΟ εχεις ΓΕΝΝΗΘΕI ΞΑΝΑ, (Άνωθεν) την βεβαίωση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου της ΑΙΩΝΙΑΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ την έχει μέσα σου, και το Αγιο Πνεύμα δινει την μαρτυρία του με το δικό σου πνεύμα οτι είσαι ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ, οτι ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕΣ απο τον ΘΕΟ όταν άνοιξες την Καρδιά σου στον Γιο του τον ΧΡΙΣΤΟ. « Το Αγιο Πνεύμα δίνει την μαρτυρία, μαζι με το δικό μας Πνεύμα πως Είμαστε ΠΑΔΙΑ ΘΕΟΥ. Κι αφού είμαστε παιδιά του, είμαστε και ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ του ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ του ΧΡΙΣΤΟΥ» (Ρωμαίους 8:15-17).
Αυτη είναι η καταπληκτική ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ βεβαίωση ισχύει για όλους εκείνους που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ έχουν ανοίξει την καρδιά τους στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον έχουν δεχτεί, οτι είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ του ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ του ΧΡΙΣΤΟΥ, και Τίποτε και καμία δύναμις στον κόσμο δεν θα μπορέσει να τους χωρίσει απο την αγάπη του Θεου που εκδηλώθηκε μέσω του Ιησού Χριστού.(Ρωμαίους 8:39) και οτι μέσα από όλα τα δεινά,< τα χτυπήματα και τις φουρτούνες της Ζωής> θα βγαίνουν πάντα νικητές, χάρη στον ΘΕΟ που τους ΑΓΑΠΗΣΕ>(Ρωμαίους 8:37)

"Kύριε Ιησού Χριστέ, επιθυμώ και εγώ να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΩ, Κύριε μου μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζι μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου.Είμαι δικος/ια σου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής το ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ με το Αγιο Πνεύμα του Θεού στην καρδιά σου θα σου ΔΟΣΕΙ. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment