Popular Posts

Saturday 12 April 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ

Αδελφέ αν αυτή είναι η ειλικρινής επιθυμία της καρδιάς σου, αν έχεις αναγνωρίσει ότι Φιλεύσπλαχνος και Στοργικός είναι ο ΚΥΡΙΟΣ και ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ κάθε κουρασμένο και ταλαιπωρημένο αμαρτωλού που επιστραφεί σ' Αυτόν, στην Ευλογία του θα μπεις γιατί ήρθε για να ΣΩΣΕΙ το χαμένο.(Λουκάς 19:10) κάθε αμαρτωλό που το κάλεσμα του απαντήσει.(Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20)

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΣΩΣΕ με τον αμαρτωλό", είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοήσαντα αμαρτωλό.
"Κύριε Ιησού Χριστέ θέλω να είμαι εκεί που είσαι", είναι κι' αυτή μια προσευχή που αν πηγάζει απο την Αγάπη και Πι στη σου προς Αυτόν ,ο Κύριος θα την απαντήσει και στην Ευλογία του θα μπεις !
"Κύριε Ιησού Χριστέ θέλω να παλέψω για σένα, να Ζήσω για σένα, να Ζήσω με σένα". Είναι κι'αυτή μια προσευχή που ο Χριστός μετά Χαράς θα την δεχτεί και στο πλευρό αυτού που προσευχήθηκε θα σταθεί.
"Σ' αγαπώ Κύριε και γι'αυτό θα απαλλαχθώ από κάθε δισταγμό και θα σ' ακολουθώ". Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και με την Παρουσία του θα σε τιμήσει !!

Φίλοι μου ο Κύριος θα ευλογήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί του θα χαρίσει σε κάθε αμαρτωλό που τον επικαλεστεί « Όποιος ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ θα ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαίους 10:13), σε κάθε αμαρτωλό που Πιστεύσει σ' Αυτόν και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ « Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτόν σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12-13) σε κάθε αμαρτωλό που το κάλεσμα του να του Ανοίξει την πόρτα της καρδιάς του το απαντήσει !! « Να τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της Καρδίας σου και Χτυπώ, Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί !» (Αποκάλυψη 3:20) !! 

No comments:

Post a Comment