Popular Posts

Thursday 24 April 2014

O ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ.

Φίλοι, ανάμεσα από τις χιλιάδες κοσμοθεωρίες και θρησκείες που διδάσκουν για την Ζωή, υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ που ειναι η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ, από τον όποιο άρχισε η Ζωή (Ιωάννης 1:1-4) o ΛΟΓΟΣ του Θεου -ο ΧΡΙΣΤΟΣ- που ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ και που τα ΛΟΓIA του εξασφαλίζουν Αιώνια Ζωή σ'εκείνους που τα πιστέψουν τ' ασπασθούν, και με την Ζωή τους τον ΕΜΠ...ΙΣΤΕΥΤΟΥΝ !

Ο Απόστολος Παύλος που μαρτύρησε για τον Χριστό είπε οτι «το Ευαγγέλιο ειναι η ΔΥΝΑΜΗΣ του Θεου για ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθένα που πιστεύει.»(Ρωμαίους 1;16)
Και ο Απόστολος Πέτρος εκ μέρους όλων των μαθητών του Χριστού οταν ο Χριστός τους έθεσε το ερώτημα « Μηπως θελετε και εσεις να φύγετε;» εκείνος απάντησε και είπε « Κύριε, σε Ποιον να Παμε; ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΑ που προσφέρουν ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ»(Ιωάννης 6;68) Δηλαδή, ομολογούσε οτι βάση της δίκης του εμπειρίας και κατανόησης, δεν ΥΠΗΡΧΕ αλλη Πόρτα Σωτηρίας για να κτυπήσουν, την θεοδοτη θρησκεία την είχαν, τους Ιερείς που Θυσίαζαν γι'αυτούς τις Θυσίες τους είχαν, τα έργα του νόμου που κατά δύναμη υπάκουαν τα είχαν, την προσωρινή Ετήσια παράβλεψη αμαρτιών την είχαν και όμως ΤΙΠΟΤΕ απ' όλα αυτά που είχαν ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΑΙΩΝΙΑ με τον ΘΕΟ ΖΩΗ !! Και γι' αυτό χωρίς δισταγμό είπε « Κύριε, σε Ποιον να Πάμε; ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΑ που προσφέρουν ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ»

Και σήμερα Φίλε μου, αν δεν καταλήξεις στην ιδια ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Γνώμη με τον Απόστολο Πέτρο, οτι σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ να ΠΑΕΙΣ Σωτηρία για να βρεις, γιατι μόνο ο Χριστός ειναι η ΟΔΟΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ, και η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ,(Ιωάννης 14:6) και μόνο τα δικά του ΛΟΓΙΑ έχουν την δύναμη ν' αγγίξουν το πνεύμα σου και να σου Δώσουν Ζωή, θα χαθείς !!!

Ο λόγος του Κυρίου ειναι ΠΝΕΥΜΑ και ΖΩΗ, και πνευματικά ΠΟΤΙΖΕΙ κάθε Ζωντανή Ψυχή !!!

"Kυριε Ιησού Χριστέ δώσε μου το Πνεύμα σου Αιωνία για να ζήσω,
Και μαζί σου να βρεθώ, οταν αποδημήσω."

 Είναι η ευχή μου για μένα και για σένα. Σου εύχομαι να ασπαστείς τη Σοφία του Αποστόλου Πέτρου, που ενώ και στον Ναό μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα, και απο τους Ιερείς μεσολάβηση συνεχώς μπορούσε να ζητούσε, και ομως αντιλήφθηκε οτι ο Χριστός ηταν η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, και πίστη και υπακοή στον ιδιο και στα λόγια του ηταν η ΣΙΓΟΥΡΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!

Σου εύχομαι τον Χριστό και τα ΛΟΓΙΑ του να τ'ασπαστείς και τότε απο το Αγιο Πνεύμα του και εσυ θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ !!! και μαζι του οταν αποδημήσεις θα βρεθείς.Αμήν !

No comments:

Post a Comment