Popular Posts

Wednesday 9 April 2014

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ.

Κανένας δεν μπορεί τον Χριστό να υποτιμήσει και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να μπει, γιατί ΘΕΟΣ και Κύριος ο Ιησούς Χριστός, και όποιος τον Χριστό ΥΠΟΤΙΜΑ, δεν ΤΙΜΑ τον Πατέρα που τον έστειλε. Εξάλλου ολη την εξουσία να κρίνει ο Πατέρας την έδωσε στον Υιο, για να ΤΙΜΟΥΝ ολοι τον Γιο όπως ΤΙΜΟΥΝ τον Πάτερα. Και όποιος ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Χριστο ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον ΠΑΤΕΡΑ που τον ΕΣΤΕΙΛΕ ! (Ιωάννης 5:22-23)
Γι'αυτό Φίλε μου, αν την ζωη σου Αγαπάς και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του Χριστού επιθυμείς να μπεις, πρέπει τον Ιησού Χριστό να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς.(Ιωαννης 1:12-13,3:16,6:29) ιδαλως στις αμαρτίες σου μένεις (Ιωάννης 8:24) και μακριά του θα χαθείς.

Φίλοι, όσοι τον Χριστό σωτήρα τους δεν τον έχουν δεχτεί είναι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ζούνε κάτω από την δύναμη της ΑΜΑΡΤΙΑΣ (Ρωμαίους 3:10) ΣΥΜΦΩΝΑ με τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ που ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ τις ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.... εκτελώντας τις ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ τους ΦΥΣΗΣ και των ΠΟΝΗΡΩΝ τους ΛΟΓΙΣΜΩΝ, και από Φύση είναι άξιοι της τιμωρίας του ΘΕΟΥ !!(Εφεσιους 2: 1-4)
Αυτή φίλε μου είναι η ανθρώπινη μας φύση. Αν δεν ήμασταν ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, δηλαδή ΝΕΚΡΟΙ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ των παραπτωμάτων και των αμαρτιών...εκτελώντας τις ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ της αμαρτωλής μας ΦΥΣΗΣ ο Χριστός δεν θα πήγαινε στον Σταυρό για να πληρώσει με το πολύτιμο του αίμα την τιμωρία για την δίκη μας αμαρτία. Και Φίλε, αν τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου δεν το δεχτείς είσαι κάτω από τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ σου, κάτω απο την ΕΞΟΥΣΙΑ της αμαρτωλής σου Φύσης και μακριά του μετά θάνατο θα βρεθείς !!!

Ο Κύριος όμως μέσα απο την μεγάλη του ΑΓΑΠΗ σε καλεί Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να μπεις « Να στέκομαι τώρα μπροστά στην Πορτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου ΘΑ ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψη 3:20)
Ο Χριστός υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε κάθε ταλαιπωρημένο και κουρασμένο αμαρτωλό που θα τον Καλωσορίσει στην ΚΑΡΔΙΑ του, και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !!!(Ιωάννης 1:12-13,)

Φίλε/η, αν τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό ΤΙΜΗΣΕΙΣ και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του απαντήσεις στην Σωτηρία του θα μπεις, αν τον ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ και δεν καταδεχτείς Σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του για πάντα θα χαθείς !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ σου ΖΗΤΩ που ολα αυτά τα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και μακριά σου μέσα στην αμαρτία μου ΖΟΥΣΑ. Σου ανοίγω την καρδιά μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός/ια σου." Eιναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και το Ανεκτίμητο Δώρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ της Ψυχής σου θα σου χαρίσει.Αμήν!!

No comments:

Post a Comment