Popular Posts

Sunday 13 April 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Να την βλέπω να τρέχει πίσω από ξένους επιχειρηματίες για να αναπτύξει τα κοιτάσματα του ελληνικού πλούτου, τον χρυσό το φυσικό υγραέριο και πολλά άλλα. Να διαπιστώνω την πολίτικη, οικονομική και Εκκλησιαστική διαφθορά που επικρατεί, όλοι να πλουτίζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Ακόμα και η Εκκλησία να εμπορεύεται τη ΧΑΡΗ σου, να μισθοδοτείται από το κρατικό ταμείο και να επιδοτείται από ξένα ταμεία για κοινωνικούς σκοπούς και  βοήθεια που θα έπρεπε  μετά χαράς να προσφέρει ανοίγοντας το πουγγί της και ρευστοποιώντας τις αμέτρητες κτηματικές ιδιοκτησίες της ωστε να σταθεί στο πλάι του Έλληνα που πεινάει και δεν έχει λεφτά για τις πρώτες ανάγκες του !

Κύριε Ιησού Χριστέ ως πότε θα παραμένεις αμέτοχος, και δεν θα επεμβαίνεις να καθαρίσεις τους στάβλους του Αιγαίου;
Ευλόγησε την Πατρίδα μας Κύριε με μια Οικονομική,Πολιτική, Κοινωνική μεταρρύθμιση, μια Εθνική αναγέννηση και Αναζωπύρωση, και απελευθέρωσε μας από το πνεύμα της πλεονεξίας,της εκμετάλλευσης, της διαφθοράς,
της μισαλλοδοξίας,  του φανατισμού,  και της  περηφάνιας.
Σήκω Κύριε και όπως πριν δυο χιλιάδες χρόνια ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ απο τη Εκκλησία όλους όσους ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΧΑΡΗ σου, τους ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΨΕΥΤΕΣ που έχουν κάνει δυσκολόβρετη την οδό της Σωτηρίας, και τα πρόβατα σ' άλλους και άλλες οδηγούν και Σένα μόνο με το στόμα τους σε τιμούν.

Σώσε Κύριε την πατρίδα μας από την ολίσθηση και τους επικείμενους κινδύνους, και ευλόγησε μας ώστε το Όνομα σου, η Χάρη σου να βασιλεύσει στην Ελλάδα μας και κάθε Έλληνας αδελφός και αδελφή να αναγνωρίσουν ότι Εσύ Είσαι ΚΥΡΙΟΣ και κάθε Καλό και Τίμιο δώρο προέρχεται και Πηγάζει από σένα. Αμήν!!!
Στο Άγιο και Ένδοξο Όνομά σου Προσευχόμαστε. Αμήν !

No comments:

Post a Comment