Popular Posts

Sunday 1 December 2013

ΦΙΛΕ ΠΑΨΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Άγιο Πνεύμα του Θεού, είναι δυνατόν στον παράδεισο να μπω χωρίς τον Χριστό Σωτήρα μου ν' ασπαστώ ; 
Φίλε, η απάντησης σ'αυτή την ερώτηση βρίσκεται στο Ευαγγέλιο που είναι η δύναμης του Θεού για ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθένα που πιστεύει (Ρωμαίους 1:16) και που μας βεβαιώνει οτι ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν, όσοι ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, δηλαδή τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ο Χριστός ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ξανά οχι από ανθρωπινή θέληση η πρωτοβουλία αλλά από τον Θεό ! (Ιωάννης 1:12-13)

Η αγάπη του Χριστού είναι εξαιρετικια, 
με τίποτε δεν συγκρίνεται, είναι Αιωνία κα Γλυκιά ! 
Γι'αυτό ελα αδελφέ μου στου Χριστού την αγκαλιά, 
Ελα τώρα για να λάβεις ΣΩΤΗΡΙΑ και ΧΑΡΑ !! 

Φίλε μου, το Ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι ο Χριστός  φορτώθηκε ο ίδιος στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες πάνω στο Σταυρό, ετσι που να απαλλαχτούμε ριζικά απο αυτές , και να ζήσουμε για την δικαιοσύνη! (Α.Πέτρου 2:24), επίσης μας βεβαιώνει οτι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται μακριά απο την δόξα του Θεού <απο την Ένδοξο Παρουσία του> , αλλα η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του γίνεται ΔΩΡΕΑ με τι δίκη του ΧΑΡΗ, μέσω του απολυτρωτικού έργου του Ιησού Χριστού.(Ρωμαίους 3:23-25), και ότι εκτος ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, δεν υπάρχει κανείς άλλος που μπορεί να μας ΣΩΣΕΙ, ουτε στον Ουρανό πάνω ούτε κάτω στην γη.(Πραξεις 4:12)

Φίλε ο Κύριος Ιησούς  Χριστός βεβαίωσε όλους και είπε « Εγώ είμαι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωή. Κανένας δεν έρχεται στον Πάτερα παρα μονάχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6) Και σήμερα μέσα από την μεγάλη του αγάπη σου προσφέρει την ΣΩΤΗΡΙΑ που με καμία δική σου η άλλων ενέργεια, δεν θα μπορούσες ποτε να την απόκτηση, και σε καλεί να του ανοίξεις  την ΚΑΡΔΙΑ σου και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ « Να! Στέκομαι τώρα  μπρος στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω ΜΕΣΑ ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζί!»(Αποκάλυψη 3:20) Σου υπόσχεται  να *Δειπνήσει* μαζί  σου, να σου χαρίσει την ΑΙΩΝΙΑ με τον ίδιο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και πότε να μην σ'αφήσει ούτε να  σ' εγκαταλείψει.(Εβραίους 13:5)

"Kυριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα απαντώ το κάλεσμα σου και σου ΑΝΟΙΓΩ την  καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες τις Ζωής μου. Κύριε ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου." Eιναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον ΘΕΟ που Χριστός θα απαντήσει, και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!!

Φίλε μ' όλη μου την καρδιά σου εύχομαι τον Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην Ευλογία του Πατρός του Γιου και του Αγίου Πνεύματος και εσύ να μπεις, και να μπαίνεις και να βγαίνεις και να βρίσκεις βοσκή (Ιωάννης 10:9) και μετά θάνατο στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και εσύ να μπεις !!!

No comments:

Post a Comment