Popular Posts

Tuesday 10 December 2013

ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ.

ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ.
Είναι η παράφρασις των λόγων του Θεού που είπε « ΑΓΑΠΗΣΑ τον ΙΑΚΩΒ και ΜΙΣΗΣΑ ομως τον ΗΣΑΥ»(Ρωμαίους 9:10-13) που παρόλο που ήσαν δίδυμοι ο Θεός δεν εκτίμησε αλλα ΕΜΙΣΗΣΕ την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που ο Ησαύ έδειξε για την κληρονομία που ως πρωτοτόκος θα λάμβανε, και χάρισε στον κατεργάρη Ιακώβ την Σωτηρία επειδή μ'ολη την καρδιά του επιθυμούσε το Δώρο του Θεου τα πρωτοτόκια, την ΣΩΤΗΡΙΑ !

Φίλε ο Κύριος Ιησούς Χριστός λέγει στον καθένα που αδιαφορεί Σωτήρα του να τον δεχτεί: " Γιατι μισεις το καλο σου ; Γιατι τρέχεις μακριά απο Αυτον που μπορεί να σου προσφέρει Σωτηρία ; Γιατί αρνείσαι την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ μου να την ΔΕΧΤΕΙΣ,(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και επιμένεις μακριά μου να χαθείς ; ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσείς που κοπιαζετε και είστε ΒΑΡΙΑ ΦΩΡΤΟΜΕΝΟΙ, Κι ΕΓΩ θα ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ.(Ματθαίος11:28)   ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,(Ησαϊας 45:22) ειδάλλως μακριά μου για πάντα θα χαθείς !!!

Φίλε ο επί γης Θεάς Ιησούς Χριστός μας ΑΓΑΠΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, και δεν θελει κανεις να χαθει, (Α.Τιμοθεου 2:13) αλλα δεν θα βιάσει την Ελευθερία που όπως και στον Ησαύ μας έδωσε. Εάν αδιαφορήσουμε για την ΑΙΩΝΙΑ Κοινωνία που στον καθένα απο μας ατομικά προσφέρει (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 6:37,7:37, 10:9,Αποκάλυψη 3:20) στον παράδεισο δεν θα μπούμε !

Ο Κύριος φίλε μου, ΜΙΣΕΙ την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ προς Αυτον, γιατι αν αδιαφορήσουμε και Σωτήρα και Κύριο μας δεν τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ θα χαθούμε, άκου τι λέγει σε κάθε αδιάφορο « Επειδή εισαι χλιαρός, και δεν εισαι ουτε ζεστός ουτε κρύος, θα σε ΞΕΡΑΣΩ απο το στομα μου»(Αποκάλυψης 3:16) διάβασε ολα τα εδάφια μέχρι το τέλος του κεφαλαίου, ώστε να διαπιστώσεις οτι ΑΝ συνέλθεις και με ΜΕΤΑΝΟΙΑ του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου στη ΕΥΛΟΓΙΑ του Θα μπεις,(Αποκαλυψη 3:20) και ΑΙΩΝΙΑ κοινωνία με τον Κύριο Ιησού Χριστό θα αποκτήσεις και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς !!!

Φίλε μην αδιαφορείς τον Χριστό ν' Ασπαστείς ώστε στο μεγάλο Δείπνο, ΣΥΜΠΟΣΙΟ που ο Πατέρας θα κάνει για το Χριστό (Λουκάς 14:15-24) και εσυ να παραβρεθείς. Γιατί κανένας που δεν άνοιξε την ΚΑΡΔΙΑ του στον Χριστό, αλλα αδιαφόρησε Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ στο Δείπνο, στο Συμπόσιο της Δευτέρας Παρουσίας δεν θα βρεθεί !!!!

Φίλε, ο Χριστός σ'αγάπα και ΜΙΣΕΙ την καρδιακή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που στην Κόλαση αιώνια θ' αποκλείσει τον καθένα που αδιαφόρησε με μετάνοια και ευγνωμοσύνη Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ (Αποκάλυψη 3:20, Ιωαννης 1:12)

No comments:

Post a Comment