Popular Posts

Monday 16 December 2013

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ

Φίλοι, ο Χριστός είπε:
« Τα δικά μου πρόβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την φωνή μου και με ακολουθούνε. Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ'αυτα ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 10:27)
«Όποιος βλέπει ΕΜΕΝΑ βλέπει ΕΚΕΙΝΟΝ που μ' απέστειλε ... όποιος μ'απορρίπτει -δηλαδή αμφισβητεί τα λόγια μου-εχει τον Κριτη του. Ειναι ο λόγος που Κηρυξα. Αυτός θα τον κρίνει την εσχάτη ημέρα»(Ιωάννης 12:48)
« Θα χαθειτε εξ'αιτίας των αμαρτιών σας. Γιατι, ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ αυτός που πραγματικά ΕΙΜΑΙ, θα πεθάνετε εξ'αίτιας των αμαρτιών σας»(Ιωάννης 8:24)

Φίλοι, ολοι θα πεθάνουμε, αλλά όλοι δεν θα βρεθούμε με τον Χριστό, στο μεθεπόμενο δευτερόλεπτο οταν θα σταματήσει η καρδιά μας να χτυπά, όσοι είναι δικοί του, δηλαδή αυτοί που αναφέρει ως ΔΙΚΑ του πρόβατα , που του έχουν ΔΟΘΕΙ και δεν δισταξαν ν'ανοίξουν την ΚΑΡΔΙΑ τους και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.(Ιωάννης 1:12-13,4;13,5:24,6:35,47,6:68-69,7:37,8:51,10:9,10:27 Αποκάλυψη 3:20) αυτοί μαζι του θα βρεθούν στο *σπίτι* του Πάτερα του(Ιωάννης 14:2-3) και θα βλέπουν την ΔΟΞΑ του (Ιωάννης 17:24) και θα χαίρονται στην Ευλογημένη παρουσία του Πατρός και του Γιου και του Αγιου Πνεύματος!

Όσοι όμως δεν αναγνώρισαν την ΘΕΟΤΗΤΑ του,< και δεν εννοείται απλώς εγκεφαλικά η δογματικά> αλλά ΚΑΡΔΙΑΚΑ δεν ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ τον Χριστό, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ότι ο Χριστός είναι ο Πανταχού παρών ΘΕΟΣ που ως ΛΟΓΟΣ δημιούργησε ολη το σύμπαν, τα ορατά και τα αόρατα και κάθε τι που Υπάρχει, και ολα τα δημιούργησε για την χάρη του και ΣΥΓΚΡΑΤΟΎΝΤΑΙ απο ΑΥΤΟΝ. (Ιωάννης 1:1-3, Κολοσσαεις 1:15-17) και δεν τον ΤΙΜΗΣΑΝ ως Κύριο και ΘΕΟ τους, αλλά αρνήθηκαν να του Δοθούν και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν αυτοι μακριά του, στον τόπο των βασάνων θα βρεθούν !!!

Πολύτιμη Ψυχή, που ο Πατήρ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ σε ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΟΥΝ, μην περιφρονείς τον Χριστό, και πάψε να ταΐζεις τον εαυτό σου με παράλογες καταστροφικές ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ γνώμες οτι Χάρη σε κάποιου Εκκλησιαστικού παράγοντα την μεσολάβηση η προσευχή, ο αμαρτωλός που δεν καταδέχτηκε τον Χριστό ν'ασπαστεί και Σωτήρα του να τον δεχτεί στο ΣΠΙΤΙ του Πατρός του, στην Βασιλεία του θα μπει.

Φίλε ο Κύριος του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ιησούς Χριστός σε καλεί, να τον εμπιστευτείς, Χωρίς δισταγμό να του Σωτήρα σου να τον δεχτείς γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ ειναι η ΠΟΡΤΑ των προβάτων και αν κάνεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ως είσοδο θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή,,,και ΠΟΤΕ δεν θα χαθεί (Ιωάννης 10:9,10:27-28)

Κύριε Ιησού Χριστέ μου Σωτήρα μου και ΘΕΕ μου. Ας ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου. Είμαι δικός σου. Ειναι η προσευχή που αν ειλικρινής Σώζει τον μετανιωμένο αμαρτωλό που Ασπάζεται και δίνεται στον Χριστό !!!

No comments:

Post a Comment