Popular Posts

Saturday 28 December 2013

ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ

Ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο  κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12) είναι τα λόγια που ο Απόστολος Πέτρος γεμάτος απο το Φωτισμό του Αγίου Πνεύματος είπε στους γραμματείς και πρεσβυτέρους που αμφισβητούσαν  την ΘΕΟΤΗΤΑ και Παντοδυναμία του ΣΩΤΗΡΑ και ΘΕΟΥ Κύριου ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ο Ιησούς Χριστός ΕΙΝΑΙ ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΘΕΟΣ που ως ο ΛΟΓΟΣ  πάντα  ΥΠΗΡΧΕ με τον Πατέρα (Ιωάννης 1:1-3) και που τα ΠΑΝΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ δια του Λόγου του, και τα πάντα μέσω Αυτου και γι' ΑΥΤΟΝ έχουν δημιουργηθεί (Κολοσσαεις 1:15-16) και όποιος αρνείται να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και Σωτήρα του να τον δεχτεί, αυτός για πάντα θα χαθεί. Και ο ίδιος  στους δύσπιστους και ανυπότακτους όλων των εποχών είπε « Ο λαός αυτός με το στόμα του με πλησιάζει και με τα χείλη του με τιμάει αλλά η  ΚΑΡΔΙΑ του ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ από μένα» (Ματθαίος 15:8)

Ο Κύριος λέγει :"Δεν μπορώ  άλλο να ανεχθώ την υποκρισία αυτού του λαού, που την εικόνα  μου φιλούν αλλά δεν καταδέχονται Σωτήρα τους να με δεχτούν."

Φίλε, πάψε τον εαυτό σου να αδικείς, αλλά ΑΝΟΙΞΕ την Καρδία σου και την *Πέτρα* την περιφρονημένη από τους οικοδόμους  -το Ιερατειο-(Πράξεις 4:11) και τους υπόλοιπους φανατικούς θρησκευτικούς  τυφλούς, δώσε της την ΤΙΜΗ που της ΠρέπειΔΩΣΕ στον ΧΡΙΣΤΟ τον εαυτό σου και όλο σου το  ΕΙΝΑΙ, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσυ θα μπεις και στον Παράδεισο μετα θάνατον από τον Χριστό τον ίδιο θα καλωσορισθεις. Αμήν !!!!

Φίλε μην σου διαφεύγει η αλήθεια ότι «Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όσοι όμως το ΔΕΧΤΗΚΑΝ <Καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ>, σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, την ΕΞΟΥΣΙΑ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ (Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙσ' εκείνους που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !! 

No comments:

Post a Comment